2821
2789
عنوان

سلام Please come here for a moment

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 99 پست
@niniyar_3‍ سلام. چند تا پست این تاپیکم رو بخونید ببینید حق با کیه؟!؟!؟ایشون همون اکانت خربوری (خربو ...

چرا انقده ریپلای میکنی میگی تاپیکم نیا 

مشکل از خودته 

دنبال توجهی 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مدلشون اینجوریه که دنبال حرف بی مورد زدن با بقیه اند و یهو شروع میکنن مدام ریپلای کردن

چیه آواره تاپیک من میشی، با بی احترامی تمام هم که قبلا جوابتو دادم پاس گل بمن دادی کیف کردم، قشنگ ورداشتی تاپیکش کردی اما ببینن بهت چی چسبوندم. عشق کردم.

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

مدلشون اینجوریه که دنبال حرف بی مورد زدن با بقیه اند و یهو شروع میکنن مدام ریپلای کردن

@niniyar_3‍ 

کار ایشون کاربر آزاری نیست؟ چرا آواره تاپیک من شده، چی میخواد؟ بهش بگید بره با مثل خودش وقت بگذرونه

چیه آواره تاپیک من میشی، با بی احترامی تمام هم که قبلا جوابتو دادم پاس گل بمن دادی کیف کردم، قشنگ ور ...

@niniyar_5  

سلام

این کاربر رو راهنمایی کنید که توی سایت با این ادبیات با خانمها حرف نزنن و هی ریپلای نکنن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

@niniyar_5 سلاماین کاربر رو راهنمایی کنید که توی سایت با این ادبیات با خانمها حرف نزنن و هی ریپلای ...

@niniyar_5  

کار ایشون کاربر آزاری نیست؟ چرا آواره تاپیک من شده، چی میخواد؟ بهش بگید بره با مثل خودش وقت بگذرونه

فینگلیش قاطی کرده ، ? Wtf bro

هنوزم میخوای تنهای باشی و حرف نزنیم ؟

ولی من دوست دارم 🥲✨

امروز دقیقا ۷ روزُ ۸ ساعتُ ۵۴ مینِ حرف نزدیم ..

بیا پایان بدیم به این روزای تخ.می )

من هنوز سر قولام و حرفام هستما نیکی`م‌🥲 .

نهـصدوچهـارده `