2821
2789
عنوان

سلام Please come here for a moment

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 99 پست
کاربر محبوبم؟اون خانمی منظورتونه که ازتون خواهش کردم اذیتشون ندید؟الان من چی کار کنم؟

دقت کن کی داره اذیت میکنه؟ فقط همین تاپیک رو بخون، ببین کی وارد تاپیک اونیکی میشه و در ادامه کی به کی توهین میکنه...

کار کی اذیت و کاربرآزاریه حالا؟

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان من چی کار کنم؟چه کاری از دستم برمیاد؟

سعی کردم آگاه ترتون کنم (بصیرت افزایی).

مراقب باشین جای مظلوم و ظالم رو عوض نکنید.

بابت خواهش تذکر گونه ای که قبلا بمن دادید جای داره برید به طرف مقابل تذکر بدید.

سعی کردم آگاه ترتون کنم (بصیرت افزایی).مراقب باشین جای مظلوم و ظالم رو عوض نکنید.بابت خواهش تذکر گون ...

من مگه قضاوتی کردم که  از این واژه ها استفاده می کنید؟

آقای محترم متاسفانه وقت زیادی ندارم که مجازی سپریش کنم 

از اون خواهشم به خاطر ارزش خیلی زیادی که برای اون خانم قائلم تقریبا یک ماه گذشته 

نمی دونم شما چه طوری راضی می شید این همه زمان با ارزشوتونو برای این مسئله که مدت زیادی ازش گذشته بذارید 

ترجیحم اینه اگه زمان خالی داشتم تو دنیای واقعی بگذره نه مجازی 

اگه دیگه جوابی ننوشتم برای ریپلای هاتون امیدوارم عذر منو پذیرا باشید 

من مگه قضاوتی کردم که از این واژه ها استفاده می کنید؟آقای محترم متاسفانه وقت زیادی ندارم که مجازی س ...

خواهش میکنم. منم زمان زیادی صرف نکردم اما برای روشنگری و بصیرت افزایی شما نسبت به افراد مجازی پیرامونتون سعی کردم قضیه رو تعقیب و پیگیری کنم.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

چه خوبه که این کاربریت برگشت

مرسی مرسی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من مگه قضاوتی کردم که از این واژه ها استفاده می کنید؟آقای محترم متاسفانه وقت زیادی ندارم که مجازی س ...

عزیزی ماری جان

ایشون وقت بسیار زیادی دارن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

عزیزی ماری جانایشون وقت بسیار زیادی دارن

عزیزم کاربریتون هست درست می بینم 🥺⁦💖

ایشون می گه شما سایتو ترک کردی ناراحت شدم همش ریپلای می کردن می گه منو قضاوت کردی ولی هیچ وقت قضاوتش نکردم 

خدا رو شکر اینطوری که ایشون گفتن نیست و هستی گلم

خدا روشکرررر 🥰⁦❤️⁩🌺

عزیزی ماری جانایشون وقت بسیار زیادی دارن

تازه یکی از کاربرا نوشتن ترکی و کره ای حرف می زنن

این آقا گفتن بعیده ایشون کره ای بلد باشه ولی بعید نیست ترکی بلد نباشه

ازشون پرسیدم منظورشون چیه 

انگار نه انگار بعد میگن مهم نیست و حرفشون حاشیه ای بود 

نمی دونم منظورشون چی بود پرسیدم منطقی چند بار

ولی نادیده گرفتن

تازه یکی از کاربرا نوشتن ترکی و کره ای حرف می زنناین آقا گفتن بعیده ایشون کره ای بلد باشه ولی بعید ن ...

مدلشون اینجوریه که دنبال  حرف بی مورد زدن با بقیه اند و یهو شروع میکنن مدام ریپلای کردن 

@niniyar_5 سلاماین زبون بسته چی میگه

@niniyar_3  

سلام. چند تا پست این تاپیکم رو بخونید ببینید حق با کیه؟!؟!؟

ایشون همون اکانت خربوری (خربوریدان) هست خودش میاد اکانت من، چیزیکه لایق خودش هست رو بمن نسبت میده، توهین میکنه و خیلی بچه گانه نی نی یار رو تگ میکنه. متاسفانه خیلی جری و با اعتماد بنفس و بدون درنظر گرفتن ملاحظات نی نی یارهای محترم میاد و توهین میکنه.

حتی در آخرین تاپیک اکانت ریکاردوتوررادو که تعطیل کردین، برید ببینید اونجا هم خودش اومده تاپیکم، ببینید چطور خیلی راحت به دو تا خانوم محترم دیگه توهین میکنه حتی یک کاربر دیگه ای هم میاد و به خربوریدان بابت رفتار ناپسندش به کاربرای دیگه، اعتراض میکنه .... این شخص رو خودتون نصیحت و توجیهش کنید سرجاش بشینه.

بهشون بگید قانون مال همس و احترام به دیگرون حداقل در اینجا الزام داره.

بهش بگید انقدرم نیاد تاپیکم، من ازش واقعا خوشم نمیاد.

ممنونم!   

مدلشون اینجوریه که دنبال حرف بی مورد زدن با بقیه اند و یهو شروع میکنن مدام ریپلای کردن

کاش یکم برای زمان بقیه ارزش قائل بشن و دائم بقیه رو قضاوت نکنن 

ایشون خیلی اهل قضاوتن 

مدلشون اینجوریه که دنبال حرف بی مورد زدن با بقیه اند و یهو شروع میکنن مدام ریپلای کردن

@niniyar_3‍ 

سلام. چند تا پست این تاپیکم رو بخونید ببینید حق با کیه؟!؟!؟

ایشون همون اکانت خربوری (خربوریدان) هست خودش میاد اکانت من، چیزیکه لایق خودش هست رو بمن نسبت میده، توهین میکنه و خیلی بچه گانه نی نی یار رو تگ میکنه. متاسفانه خیلی جری و با اعتماد بنفس و بدون درنظر گرفتن ملاحظات نی نی یارهای محترم میاد و توهین میکنه.

حتی در آخرین تاپیک اکانت ریکاردوتوررادو که تعطیل کردین، برید ببینید اونجا هم خودش اومده تاپیکم، ببینید چطور خیلی راحت به دو تا خانوم محترم دیگه توهین میکنه حتی یک کاربر دیگه ای هم میاد و به خربوریدان بابت رفتار ناپسندش به کاربرای دیگه، اعتراض میکنه .... این شخص رو خودتون نصیحت و توجیهش کنید سرجاش بشینه.

بهشون بگید قانون مال همس و احترام به دیگرون حداقل در اینجا الزام داره.

بهش بگید انقدرم نیاد تاپیکم، من ازش واقعا خوشم نمیاد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز