2821
2789
عنوان

سلام Please come here for a moment

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 99 پست
بزرگوار وقتی انگلیسی بلد نیستی چرا به خودت فشار میاری

هه. ببخشیداااا 

Are you sure I don't know English?
I am doubting you like this.
even worse
My doubt may be confirmed

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می‌خوام ببینم تا کجا رو داره ...😂😑😑😑

زیاااااد رو داره

جواب ندی می افته دنبالت همش ریپلای و لایک 

جواب بدی میگه من متاهلم ریپلای نکن خوبیت نداره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

حقیقت فاصله زیادی با گمان بنده نداره .... آخه ما آقایون لارجیم

دامنه لعاتتون چقدره؟ ضرب المثل بیام میتونی پا به پام بیای (خسته نشی، زمین نخوری، کامبک نزنی)؟  

@sweet_and_cute‍ 

دامنه لعاتتون چقدره؟ ضرب المثل بیام میتونی پا به پام بیای (خسته نشی، زمین نخوری، کامبک نزنی)؟

اسم مستعار تون جذابه اما بنظرم پر از اغراقه، اسمامونو عوض کنیم؟

دلم میسوزه برای اونی که با این آدم ازدواج‌‌کرده😑

اسم مستعار تون جذابه اما بنظرم پر از اغراقه، اسمامونو عوض کنیم؟

دلت میسوزه بهش، یا حسودیت میشه بهش؟  

می‌خوام ببینم تا کجا رو داره ...😂😑😑😑

بی دعوت پاشیدی خودتو انداختی رو تاپیکم، کلی بهت حال دادم که جواب پست دادم بهت، اونوقت از رو حرف میزنی؟

کار دنیا برعکس یا تو بالاعکسی؟

دلم میسوزه برای اونی که با این آدم ازدواج‌‌کرده😑

لطفا مودب باشیم! من سلطان تیکه و کنایه ام اما ترجیح میدم مودب باشم. شما حکم مهمان کوچک در تاپیکم رو داری. من با کوچولوها مهربونم. خواهش میکنم متقابلا بهم احترام بزاریم

زیاااااد رو دارهجواب ندی می افته دنبالت همش ریپلای و لایک جواب بدی میگه من متاهلم ریپلای نکن خوبیت ن ...

وااااااای ......  

خودشی که  

یه بار درخواست دوستی دادم طریق بنر کردی .... ببین اسم دکمه درخواست دوستی هست. نباید دچار سوتفاهم بشیم. تنها راهی بود که در یک چت دو نفره صرفا و شرکا به نیت حل اشکال چند تا پیام محترمانه بهم بدیم. اینجا نمیدونم چرا چندبار توهین کردی ...

در کل خوشحالم که اینجا تا الان بی احترامی خاصی ندیدم....

من آقای خوب و محترمی هستم .... در موردم انقدر بدبین نباش، شرعا هم درست نیست. بخودت کنی فرصت بده و شتابزده در موردم به قاضی نرو.....

جوابش رو نده حربه اش اینه که هی ریپلای کنه تا با خانمها حرف بزنه

تو شب روشن پا شده اومده تاپیکم کلی با دوستش پست گذاشتن .... بعد بهش میگه جوابشو نده حربه اش همینه ....

خیلی هم عالی.... در لحظه جک رایت میکنی و میخندونیااااا

موقتا قفل میکنم. کار دارم. با اونیکی اکانتت پیام نده ، انیدر باهام بد حرف زدی حس خوبی ندارن بهش.... خواستی با همین‌اکانت بیا جلو ، ان شاءالله اون خرده شیشه ها رو از تو ذهنت پاک کنم.

تو شب روشن پا شده اومده تاپیکم کلی با دوستش پست گذاشتن .... بعد بهش میگه جوابشو نده حربه اش همینه .. ...

@niniyar_5  

سلام

این زبون بسته چی میگه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

@niniyar_5 سلاماین زبون بسته چی میگه

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

@niniyar_1‍ 

@niniyar_2‍ 

@niniyar_3‍ 

@niniyar_5  

سلام. چند تا پست این تاپیکم رو بخونید ببینید حق با کیه؟!؟!؟

ایشون همون اکانت خربوری (خربوریدان) هست خودش میاد اکانت من، چیزیکه لایق خودش هست رو بمن نسبت میده، توهین میکنه و خیلی بچه گانه نی نی یار رو تگ میکنه. متاسفانه خیلی جری و با اعتماد بنفس و بدون درنظر گرفتن ملاحظات نی نی یارهای محترم میاد و توهین میکنه.

حتی در آخرین تاپیک اکانت ریکاردوتوررادو که تعطیل کردین، برید ببینید اونجا هم خودش اومده تاپیکم، ببینید چطور خیلی راحت به دو تا خانوم محترم دیگه توهین میکنه حتی یک کاربر دیگه ای هم میاد و به خربوریدان بابت رفتار ناپسندش به کاربرای دیگه، اعتراض میکنه .... این شخص رو خودتون نصیحت و توجیهش کنید سرجاش بشینه.

بهشون بگید قانون مال همس و احترام به دیگرون حداقل در اینجا الزام داره.

بهش بگید انقدرم نیاد تاپیکم، من ازش واقعا خوشم نمیاد.

ممنونم!   

@niniyar_5 سلاماین زبون بسته چی میگه

فعلا قفل میکنم چون مایل به بی ادبی و گفتن خیلی چیزا نیستم. پشت درب منتظر باش

اگر غلط های گرامری و دیکته ای تاپیک رو ببینی متوجه میشی مجبورن انگلیسی حرف بزنن ،مجبوووور!!!!

اونیکی انگلیسی بارش هست بزا بیاد نظر بده ....

اینجا آدم باسواد هم داریم،  مجبور نیستی نظر معکوس بدی و رسوایی واست ببار بیاد.

ضمنا منم سفر هوایی داشتم (البته به خارج از ایران) اما سعی نکردم در اکانتهای دیگم تاپیکی جفت و جور کنم و در اینجا به رخ بکشم ...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792