2777
2789
عنوان

سردرد شدید

40 بازدید | 6 پست

چند روز سردردهای بدی میان سراغم احساس میکنم الان مغزم میخواد بیفته زمین فشار میاره به پیشونیم و شقیقم. وقت استرس- خستگی و اینا بدترمیشه. از دیشب سردرده باهامه تاااا الان الانم داره میترکه کارامو نمیتونم کنم. حالت تهوع هم دارم

نمیتونم بخوابم 

چه کنم؟ 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم یه مسکن بخور یا سعی کن بخوابی . من چند ساله میگرن دارم یه طرف سرم میخواد بترکه از درد به نور حساسم تهوع شدید میگیرم گشنگی بی‌خوابی استرس هم بدترش میکنه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ببین عزیزم یه مسکن بخور یا سعی کن بخوابی . من چند ساله میگرن دارم یه طرف سرم میخواد بترکه از درد به ...

استامینوفن 500 اصلا اثرنمیکنه

نمیتونم بخوابم باید روی پروژم کارکنم اصلا حالشو ندارم خوبم نیس حالم مجبورم. 

مال من الان کل شقیقه و پیشونی هست 

براحالت تهوع. زنجبیل خوبه .سردرد هم یک قاشق اویشن بریزتو ۲لیوان. اب بزار دم بکشه رو سماور بعدباعسل ...

اویشن نداریم بنظرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز