2777
2789
عنوان

موهای زائد

8302 بازدید | 56 پست

خانما بیایید راهنمایی کنید من امروز شیو میکنم فردا در میاد خسته شدم موهای بدنم از اولش خشن و زبر در میاد ۳ بار لیزر رفتم برای موهای دستم هر دفعه هم ۸ الی ۹ جلسه رفتم ولی نتیجه نداده بنظرتون مشکل از کجاس ؟هورمون مردانم بالاس ؟

توی قم پیش چه دکتری برم برام آزمایش بنویسه ؟

شاید هورمونهام بهم ریخته 

اعتماد بنفسم اومده پایین حتی توی خونه هم استین بلند میپوشم بعد به پوست منم هیچ داروی موبر و پماد و واجبین نمیسازه تاول میزنم وکس کردم چندبار ولی دوباره همینجوری در اومد دوباره 

عکس ساعد دستم رو میزارم ببینید دو روزه شیو کردم 

متاهل 💍

نوره گذاشتی، تاول زد؟

کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬mmm2026 درخواست نده دیگه، سرویس کردی😐🩴متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یک آدمه🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃دیگه در سایت فعالیتی ندارم، فقط برا حذف تاپیک و بالا بردن سم خونم سر میزنم🗿🫶🏻کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نبایددشیو کنی پرپشت ترمیشه .شما پرموی ارثی .شما ابروهای قشنگی دارین

اره پر مو هستیم ولی با اینکه تو خانوادم پر مو هستن آنقدر نیست نمیدونم چرا مال من اینجوریه

متاهل 💍

اره بابا تازه دو دقیقه بود سریع شستم موهامو نکند وقتی شستم تاول زد تا دو سه روز باند می‌بستم آنقدر م ...

پوستت حساسه

یه قسمتایی از ساعد منم سوخت و لکش موند

روغن بنفشه میزدی، چون طبعش سرده، بهتر میکرد پوستتو

کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬mmm2026 درخواست نده دیگه، سرویس کردی😐🩴متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یک آدمه🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃دیگه در سایت فعالیتی ندارم، فقط برا حذف تاپیک و بالا بردن سم خونم سر میزنم🗿🫶🏻کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh