2777
2789
عنوان

وکالت کاری

446 بازدید | 18 پست

سلام 

تورو خدا یکی جواب بده

چند هفته پیش به برادرم وکالت کاری دادیم

چون سیم کارتش به اسم پدرخدابیامرزم بود میخواس بره به اسم خودش کنه

الان میخوام بدونم با این وکالت میتونه ارث پدرمو به اسم خودش کنه؟چون خیلی با مامانم بدرفتاری میکنه من نمیدونستم امروز مامانم در مورد رفتاراش بهم گفت من بهش اعتماد داشتم

هنوز تقسیم ارث نکردیم

میتونم برم وکالتی که دادمو باطل کنم؟

بله میتونه شما با چه فکری همی کاری کردی قبلش ی مشورت با وکیل میگردی لااقل

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سیم کارت دیگه میگرفت سیم کارت چه ارزشی داره اخه دختر خوب ک توبهشدوکالت بدی  

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بله میتونه شما با چه فکری همی کاری کردی قبلش ی مشورت با وکیل میگردی لااقل

الان میتونم برم وکالت رو باطل کنم

لازمه برای باطل شدنش داداشمم بیاد یا خودم برم کافیه

وکالت کاری برای چی دادید؟برای بنام زدن سیم کارت!!؟

بله

چون شغل پدرم طوری بود که همه ی مشتریای قبل به اون شماره زنگ کیزدن الان برادرم اون کاررو میکنه گفت لازم داره سیم کارتو

باید مینوشتین فقط در این مورد وکالت دادیم وکالت تام ندادیم آره میتونی بری باطل کنی

نه وکالت تام نبود وکالت کاری درمورد سیم کارت بود

مدیر دفتر خونه توضیح داد منم دیگه برگه رو نخوندم

بلهچون شغل پدرم طوری بود که همه ی مشتریای قبل به اون شماره زنگ کیزدن الان برادرم اون کاررو میکنه گفت ...

برای هرکاری که میخواد انجام بده باید از طرف همه وراث وکالت داشته باشه ،یعنی حتی میخواد بره هر اداره ای باید وکالت داشته باشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه وکالت تام نبود وکالت کاری درمورد سیم کارت بودمدیر دفتر خونه توضیح داد منم دیگه برگه رو نخوندم

دفترخونه ای بااون بود تام ک میدادی همه چی میفروخت پولم میرفت بدحسابش الان ولی فقط میتونه کارای اداری و فروش و انحصار انجام بده ک باهمون وکالت خ کارای دیگم انجام میده

خب اگه تام نباشه نمیتونه چون فقط برا اون یه مورد حق انجام کاری رو داره

ما هنوز تقسیم ارث نکردیم

حتی پدرمم هنوز با عمو هام تقسیم ارث نکرده بودن

میگم یه وقت عموم به داداشم اختیار نده که اونم بره همه چیو به اسم خودش کنه