2777
2789
عنوان

سنگ حالب

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 30 پست
نه شاید ظهر دکترش بنویسه،الانکمهم این که سنگ حالبش دفع شده باشه😢😢😢

سنگ بیاد توحالب خیلی دردداره قبلا یه درد شدید نداشته؟شاید رد کرده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

عزیزم فقط سی تی اسکن دقیق حالب رو نشون میده من تجربه اش رو داشتم سونو گفت دفع شده اما همچنان درد داشتم رفتم سی تی گفت تو پایین حالب انسداد ایجاد کرده سریع جراحی شدم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سونو دادی گفته دفع شده حتما دفع شده

سونو ممکنه اشتباه کنه

منم عفونت مثانه داشتم هم آزمایش ادرار و خون دادم هم سونوی مثانه

تو سونو اصلا عفونت مشخص نبود

چند دفعه گرفتن تا مشخص شد مثانه ادرار نگه میداره و جدارش یکم ضخیم شده که دکتر گفت نشانه عفونته

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

سنگ حالب؟مال شوهرم ۴ میلی بود اخرین بار ۱۰ روز پیش نزدیک مثانه بودالان سنگ حالب مهمه برام چون امروز ...

سنگ حالب سنگی هست که از کلیه دفع شده میاد توی لوله حالب که بین کلیه و مثانه هست . خود حالب سنگ ساز نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سنگ بیاد توحالب خیلی دردداره قبلا یه درد شدید نداشته؟شاید رد کرده

اره چند روز درد شدید داشته ولی اخرین سیتی۲ هفته پیش داد  گفته بود سنگ تو یک سوم حالب که دکترش گفته بود ۹۹ درصد دفع میشه،امروز سنگ تو حالب وومثانهوندید

سنگ حالب سنگی هست که از کلیه دفع شده میاد توی لوله حالب که بین کلیه و مثانه هست . خود حالب سنگ ساز ن ...

میدونموسنگ تو حالب بوده ۲ هفتهوپیش ،امروز تو حالب وومثانه ندید گفت دفع شده ولی سنگ تو کلیه دید گیج شدم

میدونموسنگ تو حالب بوده ۲ هفتهوپیش ،امروز تو حالب وومثانه ندید گفت دفع شده ولی سنگ تو کلیه دید گیج ش ...

خب اون دفع شده سنگ دیده شده یکی  دیگه هست . چرا گیچ بشی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سونو ممکنه اشتباه کنهمنم عفونت مثانه داشتم هم آزمایش ادرار و خون دادم هم سونوی مثانهتو سونو اصلا عفو ...

چیکار کنم الان سیتی یده؟ دو هفتهوپیش سیتی داد الان ضرر نداره بخاطر اشعه؟

خب اون دفع شده سنگ دیده شده یکی دیگه هست . چرا گیچ بشی ؟

چرا ۲۶ که سونو داد گفت هیچ سنگی تو کلیه نیست فقط یدونه تو دیستال حالب دلری ،اونوموقع این سنگ جدید و ندیده بود جرا!

یعنی اعتماد کنم؟ جلو خودم چند بار بالا پایین کرد😢😢

خب داره میبینه چرا اعتماد نکنی . شما نزد یه متخصص رفتی بایدم به حرفش اعتماد کنی . 

اره چند روز درد شدید داشته ولی اخرین سیتی۲ هفته پیش داد گفته بود سنگ تو یک سوم حالب که دکترش گفته ب ...

خب دفع شده اون سنگی که تو کلیه س یه سنگ دیگه س اگه کوچیکه با قطره سنکل و طب سنتی آب میشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
چرا ۲۶ که سونو داد گفت هیچ سنگی تو کلیه نیست فقط یدونه تو دیستال حالب دلری ،اونوموقع این سنگ جدید و ...

اون موقع نبوده حالا ساخته شده . 

چند بار گفتم درد نداری چیزی نیست اون سنگ هم تا حرکت نکنه دردی نداری . 

میدونی یکی از عوامل اصلی سنگ کلیه ناراحتی عصبیه ؟

خب دفع شده اون سنگی که تو کلیه س یه سنگ دیگه س اگه کوچیکه با قطره سنکل و طب سنتی آب میشه

انشاالله،یکم هیدرو حفیفم داشت گفت بالای سنگ تو کلیه یکم هیدرونفروز حفیف دلره ،برطرف میشع؟

اون موقع نبوده حالا ساخته شده . چند بار گفتم درد نداری چیزی نیست اون سنگ هم تا حرکت نکنه دردی نداری ...

همین میترسم سنگش بی حرکت مونده باشه ۲ خفته درد ندلره،ولی  سونوگرافی گفتومن سنگ تو حالب وومثانه ندیدم