2777
2789
عنوان

سنگ حالب

1091 بازدید | 30 پست

سلام دوستان بعد ۳ هفته رفتیم سونو  گفت تو حالب و مثانه سنگ نیست گفت از  بالا تا پایین و   چک کردم سنگ نبود فقط یدونه ۳ میل تو کلیه سنگ هست بنظزتون چیکار کنم،۱۰ روز پیش سنگ تو یک سوم حالب بود ، یعنی دفع شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دفع نشده بود درد داشت . حتما دفع شده . تا درد نداری کاریش نداشته باش .

دکتر گفت از بالا تا پایین و چند بار چک کردم سنگ نبود من ندیدم،فقط یدونه تو کلیه هست قسمت فوقانی

الان سنگ حالب و میگم یعنی دفع شده؟

سنگ تو حالب خیلی درد داره یاسونو اشتباه کرده یا دفع شده سنگ کلیه بشکنیدتاحرکت نکرده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
دکتر گفت از بالا تا پایین و چند بار چک کردم سنگ نبود من ندیدم،فقط یدونه تو کلیه هست قسمت فوقانی

به طور کلی سنگها کریستال هستن و لبه های تیز و برنده دارن وقتی حرکت کنن خراشهای دردناکی ایجاد میکنن . 

سنگهای کوچک به راحتی دفع میشن سنگهای بزرگ هم حرکت نمیکنن . 

درد نداری چیزی نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به طور کلی سنگها کریستال هستن و لبه های تیز و برنده دارن وقتی حرکت کنن خراشهای دردناکی ایجاد میکنن . ...

سنگ حالب؟مال شوهرم ۴ میلی بود اخرین بار ۱۰ روز پیش نزدیک مثانه بودالان سنگ حالب مهمه برام چون امروز قرار بود نوبت عمل یده،

همون میگم این سونو که الان داد اشتباه نکرده؟

سی تی اسکن ندادید فکرکنم اون دقیق تر باشه برای همسرم اندازه سنگ توسونو و عکس متفاوت بود دکترعکس را قبول کرد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سی تی اسکن ندادید فکرکنم اون دقیق تر باشه برای همسرم اندازه سنگ توسونو و عکس متفاوت بود دکترعکس را ق ...

نه شاید ظهر دکترش بنویسه،الانکمهم این که سنگ حالبش دفع شده باشه😢😢😢