2777
2789
عنوان

پسری ک میگه باید شناخت صورت بگیره

151 بازدید | 11 پست

سلام دخترااا لطفا کمک کنید 

پسر فامیل ( سال ب سال همو دیدیم و واقعا شناخت شخصی از همدیگه نداریم) ارتباط شروع کرده و میگه باید شناخت صورت بگیره اول، بعد تصمیمم برا ازدواج. الآنم هیچ بهم ابراز علاقه نکرده مثلا نگفته دوستت دارم یا حسی بهت دارم،‌ولی میگه ارتباط و شناخت از روحیات و خلقیات هم باید باشه. برام گنگه ک اصلا الان بهم حسی داره یا نه! قصد فریبم داره یا نه، قصد پر کردن خلاهای خودشو داره یا نه!؟ خیلی حساس شدم. از طرفی هم کیس خوبی بنظر میاد دوس دارم روش سرمایه گذاری کنم.

از همین الآنم همه مشکلاتشو گفته همه زندگیشو، و از منم خواسته اگ چیزی هست بگم ک بعدا ب مشکلی برنخوریم.

۲۶ سالشه منم ۲۳

سابقه رل زدنم نداشته و بچه مثبت بوده.

چیکار کنم ؟!🙂🌱

یکی منطقی فک میکنه و میگ شناخت بده مگ؟

خانوادت در جریانن؟ این مهمه

چون فامیله بعدا داستان نشه

چون من کلااااااااااااااا با فامیل جماعت حال نمیکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر آدم عاقلی میاد وقتی گفته باید شناخت پیدا بشه و وقتی همه چیو بهت گفته حتی همه مشکلاتش رو شما هم باید بگی چون اگر این ازدواج سر بگیره و چیزی رو نگفته باشی بعدا باهات برخورد میکنه 

یکی منطقی فک میکنه و میگ شناخت بده مگ؟خانوادت در جریانن؟ این مهمهچون فامیله بعدا داستان نشهچون من کل ...

نه در جریان نیستن خانوادم.

خانوادم تعصبی آن اصلا نمیشه باهاشون حرف زد میگن سنتی شوهر کن برو.

اره نظرات متفاوتن. ولی خودم بشخصه ازدواج فامیلی دوستدارم.

درسته جریان سازه ارتباطش ولی فکر اونجاشو کردم

الان نگرانم بازیم بده طرف 

بگو خانوادش با خانوادت تماس بگیرن و اجازه ارتباط بگیرنو شما با اطلاع خانوادتون باهاش ارتباط خواهید د ...

آخه میدونی اولا ک خانوادم تعصبین و اجازه اینجور شناختا رو نمیدن میگن مستقیم بیاد بگیره. دوماً اون پسر الان هنوز سرکار نرفته و الان نمیتونه بیاد رسمی اعلام کنه موقعیتشو نداره

حرف درستی زده ازدواج بدون شناخت که نمیشه اول شناخت بعد ابزار احساس

اره میدونم حرف اولیه اش درسته ظاهراً.

ولی من نگرانم بعدا دوراشو بخوره بگه بدرد هم نمیخوریم اینجا غرور من گیره دیگه. در حالی ک میدونم خیلی ازش سرترم

آخه میدونی اولا ک خانوادم تعصبین و اجازه اینجور شناختا رو نمیدن میگن مستقیم بیاد بگیره. دوماً اون پس ...

پسری که موقعیت نداره باید بره هروقت شرابطش درست بود بیاد

به خودت احترام بذار وقت و احساستو حروم نکن