شلمیر_با_روغن_خش مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 3010 عنوان کیا هنوز لباس فصل نگرفتن واسه بچه هاشون🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 21 پست آقا قلب درد گرفتم واسش بیاین یکم دلداری بدین قسطامون همه عقب افتادن شرایطمون خیلی حاد شده از عید ک دو سه دست گرفتیم براش دیگ چیزی نگرفتیم حالم بد خرابه امشبم کلی گریع کردم براش 1403/08/05 | 06:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلمیر_با_روغن_خش مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 3010 انشاالله میگیری ناراحت نشو بچه مدرسه ایه؟ نه پنج سالشه
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 5386 بچه منم مظلوم.پدر نداره.فعلا هر لباس گرمی داره تنش کن.میخری.ی جاهایی لباسا ارزون.پیدا کن ببخشید جدا شدین؟ میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
sepide1370 عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1680 عزیزم خدا رو شکر کن بچت تنش سالمه این حرفها ببخشیدا دلگیر نشو لوس بازیه.یعنی چی گریه کردم.به بچتم حس منفی رو انتقال نده. یه جنس ارزون بخر باور کن الان وضع بیشترمردم داغونه بخدا پناه ببر و غصه نخور عزیز دلم .همه جیز روبراه میشه به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..
شلمیر_با_روغن_خش مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 3010 عزیزم خدا رو شکر کن بچت تنش سالمه این حرفها ببخشیدا دلگیر نشو لوس بازیه.یعنی چی گریه کردم.به بچتم حس ... اتفاقا سالم نیست
sepide1370 عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1680 اتفاقا سالم نیست عزیزم زندگی پستی بلندی داره .غصه نخوریا.برو جاهایی هست که لباس ارزون و با کیفیت دارن .من ۹۹ خریدم بلوز بچمو.باورت نمیشه هربار میشورم نوعه نو میشه.خدا بزرگه .اگه ناراحت نمیشی بگو وگرنه نگو .بچتون چرا مریضه خدا بهش سلامتی و صحت بده به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..
شلمیر_با_روغن_خش مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 3010 عزیزم زندگی پستی بلندی داره .غصه نخوریا.برو جاهایی هست که لباس ارزون و با کیفیت دارن .من ۹۹ خریدم بل ... بچه من مشکل مادرزادی دارع بهمین خاطر دلم میخاست بتونم لباس خوب براش بگیرم از لباسای ارزون خسته شدم دیگ
sepide1370 عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1680 بچه من مشکل مادرزادی دارع بهمین خاطر دلم میخاست بتونم لباس خوب براش بگیرم از لباسای ارزون خسته شدم د ... در پناه خدا باشین عزیزم.الهی کوچولوت و خودت سلامت باشین🌹🌹🌹 به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..