2777
2789
عنوان

کیا هنوز لباس فصل نگرفتن واسه بچه هاشون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا رو شکر کن بچت تنش سالمه این حرفها ببخشیدا دلگیر نشو لوس بازیه.یعنی چی گریه کردم.به بچتم حس منفی رو انتقال نده.

یه جنس ارزون بخر باور کن الان وضع بیشترمردم داغونه بخدا پناه ببر و غصه نخور عزیز دلم .همه جیز روبراه میشه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

اتفاقا سالم نیست

عزیزم زندگی پستی بلندی داره .غصه نخوریا.برو جاهایی هست که لباس ارزون و با کیفیت دارن .من ۹۹ خریدم بلوز بچمو.باورت نمیشه هربار میشورم نوعه نو میشه.خدا بزرگه .اگه ناراحت نمیشی بگو وگرنه نگو .بچتون چرا مریضه خدا بهش سلامتی و صحت بده

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم زندگی پستی بلندی داره .غصه نخوریا.برو جاهایی هست که لباس ارزون و با کیفیت دارن .من ۹۹ خریدم بل ...

بچه من مشکل مادرزادی دارع 

بهمین خاطر دلم میخاست بتونم لباس خوب براش بگیرم 

از لباسای ارزون خسته شدم دیگ

بچه من مشکل مادرزادی دارع بهمین خاطر دلم میخاست بتونم لباس خوب براش بگیرم از لباسای ارزون خسته شدم د ...

در پناه خدا باشین عزیزم.الهی کوچولوت و خودت سلامت باشین🌹🌹🌹