2777
2789
عنوان

کلافم کرده درده

199 بازدید | 15 پست

دوستان سمت چپ بدنم،از چشمم تا پام ی حالت کلافه داره،نمیدونم چطور بگم ی درد مرموزی ک دلم میخواد این سمت بدنم نباشه و بندازمش دور.کسی اینجوری نشده تاحالا؟نمیدونین دلیلش برا چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غفونت داری یانه؟چندوقته اینطوری هستی؟نکنه دردهای سیاتیکی باشه😟

نه.عفونت ندارم

اصن ی حالتیه ک گاهی میاد و میره.همیشگی نیس.فقط چن وقت درمیون شب ها موقع خواب این حالتی میشم

ممکنه عصبی و ب خاطر ناراحتی باشه؟اخه چن ساعت پیش ی قضیه ای اعصابمو داغون کرد  

دارم دیوونه میشم الان    

احتمال داره عصبی باشه، صبح برو دکتر.
ولی قبلش الان امتحان کن ببین دو تا دستات رو می تونی راحت بیاری بالای سرت، جلوی بدنت و پایین و مشکلی نداری؟
صورتت رو تو آیینه چک کن ببین فرقی نکرده و سعی کن حروف آ او ای اِ رو چند بار بگی.
و بعد روزای هفته رو بگو. ببین تو سین و شین و ترتیبشون مشکل نداری؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
احتمال داره عصبی باشه، صبح برو دکتر. ولی قبلش الان امتحان کن ببین دو تا دستات رو می تونی راحت بیاری ...

اره.اینکارارو میتونم بکنم.فقط سمت چپ صورت و انگشت های سمت چپم ی کوچولو ورم کرده انگار.ی درد مرموزیه داره دیوونم میکنه  

حتما دکتر برو عزیزم. نمی خوام بترسونمت. من خودم یه مدت گردن و دست درد داشتم فکر می کردم واسه نقاشیه، ...

منم فک کنم عصبی باشه.

چن ساعت پیش ناراحت شدم و حرص خوردم ی قضیه ای اعصابمو ب هم ریخت 

هردفعه میگم ایندفعه میرم دکتر ولی باز نمیرم.این دفعه حتما میرم

ممنونم از کمکتون  

سلام اگه بیداری بهت پیشنهاد میدم فشارتو بگیری مطمئن باش عصبیه وخیلی خطر ناکه امکان داره به مغزت مربوط باشه این جور مواقع سریع دوش آب سرد بگیر فکر کنم ازونایی هستی که ناراحتیت تو خودته و گریه نمیکنی بهت فشار میاد داد بزن بعضی وقتا تو خودت نریز

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه امکانی هم داره عصبای گردن و دستت قفل میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سلام اگه بیداری بهت پیشنهاد میدم فشارتو بگیری مطمئن باش عصبیه وخیلی خطر ناکه امکان داره به مغزت مربو ...

نه.با این درد مرموز نمیتونم بخابم اصلا

فشار عصبیم اونقدرم زیاد نبود. ی قضیه ای ناراحت و عصبیم کرد

فشارسنج ندارم که

خداکنه اروم شه.دلم میخاد جیغ بزنم بس ک کلافم کرد

درد گردن نداری؟