2777
2789
عنوان

کافی میت

363 بازدید | 6 پست

امروز با شوهرم رفتیم خرید اشتباه کافی میت برداشتم فک کردم نسکافه س تابحال اینو نخورده بودم کلی هم به شوهرم اصرار کردم بخریم قیمتشم ۲۰۰و خورده ای شد اومدم خونه بازش کردم دیدم سفیده مثل شیر خشکه ☹️ بعد فهمیدم اینو میریزن داخل قهوه و نسکافه ، حالا چی کنم اینو ؟ قهوه خور نیستم دوباره باید برم نسکافه بخرم ،شوهرم بفهمه کلی حرف بارم میکنه راهکاری دارین شما؟ 

پس اش بده چیز دیگه بردار.

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه شیشه قهوه فوری گلد بگیر 

نصف قاشق از قهوه و یه قاشق پر از کافی میت با یه قاشق شکر و نصف لیوان شیر و نصف لیوان آبجوش بریز

طعم بهشت میده

ما یه مدت خانوادگی هرروز میخوردیم

بازش کردم

خب پس دیگه چاره ای نداری شیرو تو آب حل کن بخور. مثل خیلی شیر خشکا که بزرگسالشم هست. نیدو  و انکور اینا هم شیر خشک مخصوص بزرگسال داره.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز