2777
2789
عنوان

اسهال خلطی

532 بازدید | 9 پست

سلام مامانا دخترم ۲هفته پیش ویروس گرفته بود باتب،بعد بردمش دکتر دارو خورد خوب شد .۳روز بعدش اسهال شد اونم خلطی ...ترسیدم بردمش دکتر مجدد پودر پلانتاژل و قرص پانکراتین داد گفت رودهاش لیز شده ...بهترشده اما هرچی میخوره سریع دفع میکنه الان ۱هفته است اینجوری بیرون روی داره کسی بوده اینطوری شده باشه نی نی اش؟دوره نقاهتش چند روزه؟

عزیزم اگه بچه  اولته برای هر بیماری بچتو دارو بمباران نکن ضعیفش میکنی  اسهالی هم شده خوب میشه نمیگم پیگیر نباش ولی به خودت استرس نده نقاهتش بگذره خوب میشه دیگه بیشتر از ی هفته نمیشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به جای اینکه دارو بهش بدی 

غذاهای اسهال آور بهش نده 

آب سیب خوبه بهش بده 

پودر کاکائو بریز تو چای بدش شکمش بند میاره 

برای دوره درمان مترونیدازول خورده؟ 

مدفوع خلطی می تونه نشانه این باشه دارو یا غذایی که بهش میدی رو معدهواش نمی تونه هضم کنه 

راستی ماست و کلک هم خوبه

تجربه ای اگر دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید ...چی بدم بخوره ...دکتر گفت ۱هفته لبنیات بهش نده

پسر خودم از ۴ ماهگیش هی این دکتر اون دکتر میبردمش به خاطر مدفوع خلطیش یکی میگفت شیرتو نده  شیر خشک بدون لاکتوز بگیر لبنیات نخور نمیخوردم بازم خلطی بود چون بچم شیر خشک نمیخورد شیر خودمو میخورد بردمش دکتر جهانبخش تو ساری گفت ول کن حرف بقیرو این بچه مدلش اینه البته جز خلطی بودن مدفوع هیچ واکنش دیگه ای نداشت بدنش الان شکر خوبه دوسالشه .  اینم بگم حرف من این نیست سر هر مساله ای بیخیال باشی  پیگیر باش ولی خودتو ازار نده