2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توام رو قلبت حساس شدی؟ حس حمله قلبی تو چطوریه؟

اگه یهو بحث حساسی پیش میاد یا اسم کسی که من روش حساسم بیارن یهو قلبم شروع به تپش تند میکنه احساس خفگی قفسه سینه میکنم ،نفس کم میارم اشکام سرازیر میشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
خب بدون این ها چی؟ تپش بی دلیل هم داری؟

نه تپش بی دلیل ندارم ،،اونموقع هایی که تپش قلب میگیریم ،دست و‌کتف سمت چپم احساس سنگینی میکنم نمیتونم دستمو تکون بدم 

نه تپش بی دلیل ندارم ،،اونموقع هایی که تپش قلب میگیریم ،دست و‌کتف سمت چپم احساس سنگینی میکنم نمیتونم ...

تو یکم از اعصاب ک زده به قلبت 

و تپشتم بالا میبره

تحرک هم قلبت میتپه؟

تو یکم از اعصاب ک زده به قلبت و تپشتم بالا میبرهتحرک هم قلبت میتپه؟

مدتیه آره خیییلی هم بد موقع تحرک حس میکردم الانه که قلبم تو دهنم بیاد ،،رفته بودم دکتر ،،تا دکتر منم دید شوکه شد گفت چته نفس نفس میزنی  از پله ها بالا اومدی؟یکم استراحت کن بعد حرف بزن ،،،کمی که اروم شدم گفتمش نه من با آسانسور اومدم ولی قلبم حساس شده تا یکم راه میرم رو تپش دور تند میفته ،،گف اینا همه از اعصابته،استرس وناراحتیه ،،،الان بهترم خداروشکر 

تپیدن قلبتو حس میکنی؟ دیده میشه از رو لباس؟

موقعی که به تپش میفته ،، احساس خفگی میکنم یقمو تا اخر باز میکنم ،،تا حالا متوجه نشدم که از رولباس پیداس یا نه ،فک نکنم پیدا باشه

مدتیه آره خیییلی هم بد موقع تحرک حس میکردم الانه که قلبم تو دهنم بیاد ،،رفته بودم دکتر ،،تا دکتر منم ...

خب این تپش قلبت سرعتش عادیه یا نه؟ زودتر بالا می‌ره و با شتاب!؟

خب این تپش قلبت سرعتش عادیه یا نه؟ زودتر بالا می‌ره و با شتاب!؟

زودتر میره بالا ،،حس میکنم تو سینم یه قلبه که داره جلزولزمیکنه فقط یه راهی پیدا کنه بریزه بیرون 

زودتر میره بالا ،،حس میکنم تو سینم یه قلبه که داره جلزولزمیکنه فقط یه راهی پیدا کنه بریزه بیرون

یعنی توام مثل من حس می‌کنی دوتا قلب داری؟ 

لگد میزنه تو سینت؟