2777
2789
عنوان

نکات مثبت و منفی شوهراتون😁😬

148 بازدید | 8 پست

نکات مثبت همسرتون؟✅

نکات منفی همسرتون؟❌

اول از شوهر خودم نکات مثبتش:دست و دل باز،دلش پاکه مهربونه ،تو جمع خرابت نمیکنه احترام میزاره،تنبل نیست جز روزای تعطیل 😬تو کارهای خونه کمک میکنه جز ظرف شستن،اشپزی بلده از من بهتر

نکات منفی ش: بعضی وقتا بیش از حد عصبی میشه چند بار کتک کاری جزئی کرده،سیگار و چای جزو اعضای بدنش شده،خواهرشو اذیت میکنه،اعتیاد به تماشای فوتبال داره،عاشق ور رفتن به سیم و پیچ و مهره میخ کوبیدن تعمیر کردن و ...(شدیدا رو مخمه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکات مثبتش اینه:

مهربونه.به شدت زن دوسته در حدی که مامانش جلوش نمیتونه به من بگه یه استکان بردار قاطی میکنه🤣.تو کارای خونه کمک میکنه. دست و دل بازه.احترام خانواده هامون خیلی براش مهمه تاالانم خدایی بیشتر از حد توانش احترام گذاشته.به شدت احساساتیه.

نکات منفی:

خیلی زود عصبانی میشه.سر و تهشو میزنی بدو بدو خونه اس پدر منو درآورده.بیشتر خونه موندن رو دوست داره من برعکس دلم میخواد همه اش بیرون باشم.هیچ جایی هم شب نمیمونه میگه راحت نیستم. هرجا بخوایم بریم مهمونی من باید به زور ببرمش حتی خونه مامانش اینا‌.

بی نهایت خسته ام کلی کارکردمه مهمانم داشتم دردای شددددید پریود دارم چند روزه اما پری نمیشم دوست دارم ...

🥺ابگرم بزار رو شکمت فکر کنم زعفرونم دم کنی بشی