2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 33 پست

خوب قطعا دوره نامزدی دوران شناخت دیگه این اقا هم داره روی واقعی خودشو موقع عصبانیت نشون میده زندگی با ادمی که اختیار دهنشو نداره از سخت هزار مرتبه سخت تر من اگر به جای شما بود صد در صد تموم میکردم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پشیمونه چرا تکرار میکنه? یه بار که اومد معذرت خواهی تحویلش نگیر تا حساب کار دستش بیاد

محلش نکردم یه بار تا ۲ ماه گفت ادم شدم فلان دوباره بعد یه ماهش دعوامون شد تکرار کرد

بنظرم عادیه همه ی مردا دیر یا زود بد دهن میشن ازش بخواه از دلت در بیاره اما حساس نشو

موافق نیستم.مردی ک بددهن دیگه کاریش نمیشه کرد اما خیلی از مردهاهم هستن موقع دعوا بددهنی نمیکنن

بنظرم عادیه همه ی مردا دیر یا زود بد دهن میشن ازش بخواه از دلت در بیاره اما حساس نشو

از دلم درمیاره که ولی من همش نگرانم زیر یه سقف بدتر نشه کار به کتک کاری برسه

آخه خیلی دوسش دارم😔😔😔

عزیزم شوهر منم اینجوریه خیلیم دوسش دارم ولی واقعا موقع عصبانیت هیچی نمیفهمه دو دیقه بعدش خیلی خیلی پشیمون میشه یه مدت باهاش قهر شدم بخاطر اخلاقش اونم سعی میکرد خودشو کنترل کنه موقع عصبانیت بجای حرف بد زدن میزد وسایلو میشکوند که اون خیلی بدتر بود منم یبار قاطی کردم اون که زد دکوری روی میزو شکوند منم برداشتم هرچی رو میز واپن بود گلدونو شمعدونو ظروفو اینا همرو خورد و خاکشیر کردم😆😆

دیگه چیزی نشکوند ولی بازم موقع عصبانیت نمیفهمه چی میگه حتی میگه تو اونموقع اصلا گوش نکن به حرفام چرتو پرت میگم دست خودم نیست با اینجور ادما نباید دهن به دهن شی یبار پیش خانوادش عصبانیش کردم بازم نفهمید داره چی میگه و نتونست خودشو کنترل کنه😠 اینجور ادما اینچیزارم دارن بنظرم پیش یه مشاور یا روانشناس برین حتمااا قبل ازدواج بهتر میشه منم میخوام از یه روانشناس وقت بگیرم بریم واقعا اذیت میشم فک کن موقع دعوا منم عصبانی هستم ولی باید ساکت باشم و اونم هرچی به دهنش میاد بگه ولی خیلی خیلی دوسش دارم خیلی زیاد 

مگه خاله بازیه زودی میگین بهم بزن

خوب عزیزم بعضیا زود از کوره در میرن عوضش میگی بقیه اخلاقاش خوبه 

سعیتو بکن کمک کنی این اخلاقشو کم کنه ودر صورت تکرار توجه نکن بهش حساسیت خودتو کم کن 

چی میشه تو این یه مورد مدارا کنی 

خدا هم راضی میشه ازت

از کجا معلوم از این جدا شی با یکی دیگه ازدواج کنی اونیکی حسنهای نامزدتو داشته باشه یانه

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
عزیزم شوهر منم اینجوریه خیلیم دوسش دارم ولی واقعا موقع عصبانیت هیچی نمیفهمه دو دیقه بعدش خیلی خیلی پ ...

دقیقا مثل من منم همش ساکتم می ریزم تو خودم خسته شدم واقعا ازین وضع

مگه خاله بازیه زودی میگین بهم بزن خوب عزیزم بعضیا زود از کوره در میرن عوضش میگی بقیه اخلاقاش خوبه&n ...

چند روز پیش بعد یه ماه باهاش آشتی کردم دوباره دیروز عصبانی شد ولی این دفعه از ترس قهر هی صلوات فرستاد😀😀😀😀