گیتاریست مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 137 عنوان ضدبارداری 122 بازدید | 6 پست بچها یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده ضدبارداری رو چهره ادم اثر میزاره ادمو خوشگلتر میکنه؟اخه من یک سال خوردم الان قطع کردم نمیدونم چرا همش فکر میکنم اون موقع ک میخوردم خوشکلتر بودمراستهه؟ 1396/08/19 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیتاریست مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 137 یا مثلا هورمونات بهم خورده باشه رو قیافه اثر میزاره؟؟شاید الان چون ول کردم باز هورمونام بهم خورده این فکرو دارماز یه طرفم نمیخام دیکه بره درمان ضدبارداری بخورم
سامیه18 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 27412 قرص های ضدبارداری چون هوزمونها رو تنظیم میکنن اغلب رو پوست تاثیر مثبت میزارن مثلا اگر جوش داشته باشی جوش رو کم میکنن و کلا پوست صاف تر میشه شاید شما هم پوستت زمانی که قرص مصرف میکردی بهتر بوده
گیتاریست مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 137 قرص های ضدبارداری چون هوزمونها رو تنظیم میکنن اغلب رو پوست تاثیر مثبت میزارن مثلا اگر جوش داشته باشی ... سامیه جان بله دیان که خیلی پوستم رو صاف کرده بودولی هنوزم پوستم خوبهاما ممکنه به صورتمم پف داده باشه و بعد قطع پف صورتم خوابیده باشه این فکرو دارم؟البته بعد قطع دو کیلوهم لاغر شدم اون دو کیلو اثری میزاره یعنی رو صورتم؟
گیتاریست مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 137 قرص های ضدبارداری چون هوزمونها رو تنظیم میکنن اغلب رو پوست تاثیر مثبت میزارن مثلا اگر جوش داشته باشی ... کلا عکسای اون موقع ک مصرف میکردمو میبینمیا خودم رو تو ایینه همش حس میکنم اون موقع خوشگلتر بودم اذیت میشم
سامیه18 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 27412 سامیه جان بله دیان که خیلی پوستم رو صاف کرده بود ولی هنوزم پوستم خوبه اما ممکنه به صورتمم پف داده ... هم اون دو کیلو تاثیر داشته هم دقیقا چون صورت پف میکنه آدم خوشگل تر به نظر میاد
گیتاریست مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 137 هم اون دو کیلو تاثیر داشته هم دقیقا چون صورت پف میکنه آدم خوشگل تر به نظر میاد ولی قرص های بدی هستن از یه طرفم که نمیشه مداوم استفاده کردراستی سامیه جانممکنه وقتی میخوری رو ترکیب چهره چشم یا لب و اینا هم اثر بزارن؟