2777
2789
عنوان

زنداداش پرو

464 بازدید | 19 پست

به بابام میگه بیا هروز ۷ صبح پسرمو ببر مهدکوک بابام بهش گفته مگه من بیکارم ۷ صبح بیدار شم   براش سرویس بگیر من  پولشو میدم گفته پس نمیخام بابام گفته خب نخاه واقعا با چ رویی این حرفو زده بابام گفت خاستم فوشش بدم ولی باز هیچی بهش نگفته 

خوب راحت بگه نمی تونم دیگه فحش دادن نداره !  شما هم عجیب هستید ، انگار به پادشاه انگلیس دستور داده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم حرفش خیلی زشته مگه بابام رانندشه

حالا شوهرم که هر بار مادر یا خواهرش می بره می رسونه پس منم فحش بهشون بدم؟

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

حالا شوهرم که هر بار مادر یا خواهرش می بره می رسونه پس منم فحش بهشون بدم؟

مادرشو میرسونه اون مادرشه ن بابام با ۷۰ سال سن زنه ۴۰ ساله بهش دستور بده بیا ۷ صبح پسر منو ببر مدرسه اول فکر کن بعد حرف بزن  

گفته اخه گرون سرویس بابام گفته خب پولشو میدم

والا بابای خوبی داری،من بودم کوفتم نمیدادم،چقدر پررو هستن بعضیا،بهش میگفتین"به جای زبونت پاهات کار کنه،خودت ببرش"هرووقت میخوان بچه میارن،بعد انگار بچه بقیه است،دیگران باید کاراشو انجام بدن،دمپایی در چنین مواقعی خیلی مفیده

گفته اخه گرون سرویس بابام گفته خب پولشو میدم

دیگه بی سیاستی زن داداشت بوده که خودش زنگ زده ، 

می تونست به داداشتون بگه اونم با پدرتون صحبت کنه و تصمیم بگیرند، ولی حرف پدرتون زشته که انقدر راحت بخواد به عروستون فحش بده! 

مادرشو میرسونه اون مادرشه ن بابام با ۷۰ سال سن زنه ۴۰ ساله بهش دستور بده بیا ۷ صبح پسر منو ببر مدرسه ...

کلا خانواده شوهر همین هستند هر وقت نوه رو بخوان ببینند می گن بچه امون بیار ببینیم این از خون ماست،  هر وقت بخوان یه کاری برای کمک انجام بدن می گت به ما چه یه بچه پس انداختند.