2821
2789
عنوان

ازدواج نحس

343 بازدید | 14 پست

هیچ وقت شده فکر کنید ازدواجتون با نحسی همراه بوده؟ شاید خرافی باشه ولی از وقتی فهمدیم همسرم هیچ وقت نمیتونه بچه دار بشه ۷ سال میگذره و الان که پذیرفتم با شرایطش زندگی کنم پشیمونم و احساس میکنم این ازواج نحسی داشته کاشکی همون موقع که سنم کم بود جدا میشدم و ازدواج مجدد میکردم که بچه دار شم واقعا بد و سخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه عاشق کسی باشم 

حتی ذره ای برام اهمیت نداره که نتونه بچه دار بشه 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

بنظرم بهتر بود جدا میشدی

زندگی بدون بچه خیلی یکنواخت میشه بعد از چن سال

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بنده خدا به دلایل مختلف پزشکی یچه دار نمیشه

چیش دقیقا نحسیه؟؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

حالا اگه مشکل از تو بود 

دوست داشتی همسرت ول ت کنه بره زن بگیره 

اکه‌همسرت مرد خوبیه 

خب ای وی اف امتحان کنید اگه نشد یه بچه رو به سرپرستی بگیر تا زندگیتون شادتر بشه   

ببخشید میشه بگی مشکل شوهرت دقیقا چیه؟؟ تاپیک هاتون نگاه کردم انگار منی هم از دغدغه هم مشکل هم نوع نگاه و فکر و خیال 

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

ببخشید میشه بگی مشکل شوهرت دقیقا چیه؟؟ تاپیک هاتون نگاه کردم انگار منی هم از دغدغه هم مشکل هم نوع نگ ...

همسرم مشکل نازایی داره آزو اسپرم یعنی اسپرم صفره و فقط ازمایشگاهی تونستن یکم اسپرم بگیرن در کنار این مشکلات ادمیه که با کارش ازدواج کرده تمام فکر و ذکرش کارشه محبتش زیاد نیست اهل عشقولانه بازی نیست ادم تندی نیست ولی فقط دنبال اینه یه زندگی اروم داشته باشه و من هم انگار وظیم‌اینه با همه چیش کنار بیام غر نزنم واقعا زندگی کردن باهاش سخته