2821
2789
عنوان

درد یه جوان

155 بازدید | 16 پست

خدای تا وقتی عرضه و خونه ماشین سرپناه ندارید بچه نیارید کلا اگه دارید هم نیارید زندگی یه نفر دیگه رو داغون نکنید تا مث ما یه اغده ای بار نیاد گناهش گردن شماست 

حالا قرار هم نیست مثل ملکه ها بشینیم و همه خدمتمون کنند، خودمونم باید کار کنیم عزیزم. زمونه سختی شده ، همه جای دنیا زندگی راحت بخوای باید کار کنی، با کار کردن مرد خونه ، زندگیا تامین نمیشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا حدی موافقم باهات چون همیشه اعتراض نیکردم چرا منو بدنیا اوردین وقتی نمیتوتین خواسته هامو براورده کنین، ولی از طرفی اونی که دارا نیست هم دل داره دلش بچه میخواد😒

تا حدی موافقم باهات چون همیشه اعتراض نیکردم چرا منو بدنیا اوردین وقتی نمیتوتین خواسته هامو براورده ک ...

کاشکی به اینده هم فکر کنن بعد اقدام شاید منم اشتباه میکنم چون زیاده خواهم تقریبا بابام ت خانواده مادری و پدری از همه بیشتر داره یه مغازه وست شهر یه کامیون خونه ۳۵۰متری وست شهر ولی هیچ کدومش به کار من نمیاد و من هیچ منبع درامدی از اینا ندارم 

حالا قرار هم نیست مثل ملکه ها بشینیم و همه خدمتمون کنند، خودمونم باید کار کنیم عزیزم. زمونه سختی شده ...

توی ۱۷سالگی همه کاری کردم الانم درحال ادامه تحصیلم ولی 

یک برنامه برای اینده هم ندارم و کاملا بلا تکلیفم کوچیک ترین علاقه ای هم به شغلی ندارم که برم سمتش

برو کار کن خجالت بکش خرس گنده

درحال تحصیلم همه کاریم کردم و کوچیک ترین علاقه ای به شغلی ندارم ک برم ستمش و ادامه بدم فقط میرم یه چهار پنج ماه بعدش زده میشم

توی ۱۷سالگی همه کاری کردم الانم درحال ادامه تحصیلم ولی یک برنامه برای اینده هم ندارم و کاملا بلا تکل ...

خب دیگه عزیز من بزرگترین مشکل خودتی که نمیدونی چیکار کنی و برای فردات چه برنامه ای داری . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برا همین تصمیم گرفتم تا وقتی ایرانم نه ازدواج کنم و نه بچه دار بشم واقعا دنیا یه نفر دیگه با حسرت ها ...

کار خوبی میکنی اگه شرایتشو داری برو من واقعا دل تنگ میشم نمیتونم ترکشون کنم

درحال تحصیلم همه کاریم کردم و کوچیک ترین علاقه ای به شغلی ندارم ک برم ستمش و ادامه بدم فقط میرم یه چ ...

دیگه همینه، باید مسیر کار و زندگیت رو مشخص کنی، پول مفت به دست نمیاد سختی و ثابت قدمی نیازه‌... نمیتونی شکایت کنی چرا ددی بهم پول نداده که بخورم و بخوابم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب دیگه عزیز من بزرگترین مشکل خودتی که نمیدونی چیکار کنی و برای فردات چه برنامه ای داری .

نمیدونم واقعا انگار همه چی و دنیا دست به دست هم دادن تا برینن به همه برنامه هامون کلی برنامه داشتم برا ایندم تو مدرسه نمونه درس میخوندم و توی شهرستان هرسری ازم تقدیر میشد تا کرونا اومد و کل دنیا انگار مث قبل نشد منم هیچ وقت نتونستم خود سابق بشم هزاران بار تلاش کردم و نشده 

دیگه همینه، باید مسیر کار و زندگیت رو مشخص کنی، پول مفت به دست نمیاد سختی و ثابت قدمی نیازه‌... نمیت ...

ددی ک میده من نمیخام الانم ده برابر هم سنام کار کردم و پول دارم بحث پولش نی بحس اینه من چرا باید بعد سه چهار سال کار کردن و قرص یه پرشیا دست دوم سوار شم نو جوان امریکای با شیش ماه کار کردن ماشین المانی صفر کیلومتر سوار شه

ددی ک میده من نمیخام الانم ده برابر هم سنام کار کردم و پول دارم بحث پولش نی بحس اینه من چرا باید بعد ...

شما که تو عنوان و متن تاپیکت چیز دیگه ای نوشتی چرا یهو بحث رو عوض می‌کنی... اگه  آمریکا بودی و مطمئنی اونجوریه مهاجرت کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز