2777
2789
عنوان

خانوادم

167 بازدید | 20 پست

دیگه آنقدر خستم سه ماهه اومدم خونه مادرم یروز خوش نمیدن بهم عذاب سگو میدن بهم فقط دست ب یکی میکنن منو بکشن میرم توالت میگن چرا دیر دراومدی 

حموم میرم میگن هی حموم نمیرن ک 

پامیشم ظرف بشورم بابام از اونطرف میگه باید دستت با ریکا و آب باشه دیگه 

بخدا زهرمار کردن اون زندگی نکبتی من از اینجا موندن بهتره 

شبا تو پذیرایی میخوابم ب اون گیر میدن 

تا پا میشم ازشون چیزی بخوام میگن ت مایه مزاحمت مایی بیجا میکنی چیزی بخوای 

دو قاشق برنج زیاد میخوری میگن آره همه چیزمون میخوره تموم میشه 

خدایی آخه خانواده اینجوری با بچش رفتار میکنه 

من الان شرایط بدی دارم اعصاب ندارم خواهرم میدونه من بدم میاد از قصد صدای دهنش درمیاره من چیزی بگم بعد پدرمادرمم باهاش یکی شن بیوفتن ب جونم 

چن روزه تصمیم گرفتم قرص بخرم خودمو بکشم 

چیه اخه ن طرف خانوادت تو آرامش باشی ن شوهرت......

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

این ادما هم همیشه ادعا میکنن پدرو مادرن .

پدرو مادر نیستن که ظالمن 

گوشگیر اسفنجی بخر از فروش کالاهای پزشکی . ۲۰ هزارتومنه 

بزار گوشات و بخواب 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چه شرایط بد سختی داری بفکر خودکشی نباش بتونی سرکار بری خیلی خوبه هم کم تر مبینی شون ذهنت کم تر درگیر این چیزا میشه درکل به حرفاشون اهمیت نده بیخیال تر باش

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

منم مشکلاتی با خانوادم دارم که اگه نداشتم تا حالا صد بار رفته بودم واسه طلاق خیلی تلخه که نه خونه شوهر آرامش داری نه خونه پدر

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

آخی چه شرایط بد سختی داری بفکر خودکشی نباش بتونی سرکار بری خیلی خوبه هم کم تر مبینی شون ذهنت کم تر د ...

سر چ کاری برم آخه بخدا عذاب سگو میدن بم

منم مشکلاتی با خانوادم دارم که اگه نداشتم تا حالا صد بار رفته بودم واسه طلاق خیلی تلخه که نه خونه شو ...

خون گریه میکنم شبا بخدا اگ میتونی تحمل کن خونه پدر گل و بلبل نی

سر چ کاری برم آخه بخدا عذاب سگو میدن بم

کار زیاده تو دیوار از خونه موندن تحمل این چیزا بهتره 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد