2777
2789
عنوان

لعنت به pms

165 بازدید | 12 پست

8روز مونده و من حالم خیلی بده  

صورتم جوش زده 

دل درد دارم

یبوست دارم 

حال روحیمم که افتضااااااح

این ماه  بدتر هم هستم از همیشه 

حتی حس میکنم اندامم تغییر کرده با این که تا سه چهار روز پیش  ایده الم بود😑😐

شما چیکار میکنید سخت نگذره؟ 

شنیده بودم خوردن منیزیم تاثیر داره... 

کسی تجربه داره؟؟ 

منم سه روز اول در حد مرگ درد دارم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پی ام اس از نظر روحی و دلگرفتیمنو تا مرز جنون میبره

من هم همینطور.. وقتی حالم خوبه در طول ماه پی ام اس بهتری دارم 

امان از روزی که کلا تو حالت عادی یه مشکلاتی داشته باشم 

پی ام اس حکم مرگ تدریجی رو برام داره. 

الان هم بخورم تاثیر داره؟؟ یا از ماه بعد؟

نه بخور کلا روتین زندگیت باشه منیزیم واسه این حال و احوال خوبه اکثر ما افسرده نیستیم کمبود منیزیوم داریم یبوست افسردگی ریزش مو و .... بیشترش به خاطر نبود منیزیمه همیشه هم قرص نمی خواد تو پیاز خام هست ماش عالیه ماهی چند بار با ماش ی چیز درست کن بخور قرصم می تونی بخور

دست رو دلم نزاااار. من جدیدا عقب میندازن یه ده روزی . فک کنم ده روز یا بیشتر بدخلق میشم کمردرد ترشح تهوع انقد گرمی میخورم هیچی نمیاد خبری نیست سرویس شدم

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.