2777
2789

من نصب کردم حدود سه ماه پیش حتی برداشت هم کردم از پولش اینطوریه ک شما اول ک نصبش کردی ۵ میلی ب من میده ۵ تا شما ولی حتما باید ی کد معرفی بزنید ک ب شما اول ورودتون جایزه بده اگه دوس داشتید کد معرف منو بزنید ک بهش احتیاج دارم این کد منه:milli-6frez

بعد شما میتونید خودتونم طلا بخرید موجودی تون افزایش بدید ک بشه سرمایه براتون یا میتونید برداشت یا انتقال بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زدم کد تون رو 

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

میشه شما هم

کد منو بزنید milli-zi4v7

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

عزیزم زدم کد تون رو

ببببببخشیدکدو زدی بد پنج میلی طلارو تونستی نقدش کنی 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝