2777
2789

تو عنوان نوشتم ک هرکس از عمق دلش راضی هست دعام کنه 

چندوقت پیش با چ ذوقی رفتم سرکار ک قرعه خونگی بنویسم‌با درآمدم ک بزنیم ب زخم زندگیم زدو مغازه شوهرم آتیش گرفت دادگاهی شد دادگاه خسارت برید حالا باید پول بدیم هیچی نداریم این پول ک ب من وفا نکردو ی مشکل بدتر برام پیش آورد حالا اگر راضی هستید ی صلوات یاحمد یا آیت الکرسی هرچیزی ک خودتون صلاح دونستید بخونید ک قرعه فردا ب اسم روشنک عباسی دربیاد خدا خیرتون بده 

اینم میگم برا دوستانی ک می‌پرسید مغازه شوهرم بیمه نداره و ماشین توش آتیش گرفته و باید خسارت پرداخت کنیم مغازه مال شوهرم نیست ی کارگر بیچارس

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

صلوات فرستادم آیت الکرسی ام خوندم

یه برگه بزار جلوت امشب تا میتونی بنویس خدایاشکرت قرعه کشی پنجم آبان به اسمم دراومد و از ته قلبم خوشحال شدم یا حوصلت نمیشه بگو

از ته قلبت باشه

انشاالله خدابخواد و به اسمت دربیاد

صدتا صلواتم نذر امام زمان کن

صلوات فرستادم آیت الکرسی ام خوندمیه برگه بزار جلوت امشب تا میتونی بنویس خدایاشکرت قرعه کشی پنجم آبان ...

مرسی گلم دست دردنکنه چشم حتما

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.