2777
2789
عنوان

تهیونگی🐯

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
بس کن باشه؟؟؟با این چیزا نمیتونی خودتو خیلی گاد نشون بدی دوست عزیز

ولمون کن گادچیه دیگه

تاپیک گذاشته نظرشم بازه، نظر نمیخواس قفل میکرد . اونم من و اسی 

باشماکه سخنی نیس 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه حیف گوگل نیست اخه😅

اینا دختر نما نیستن عزیزم اینا کره ای هستن قانون خودشونو دارن((: چرا انقد الکی میگین به بی تی اس همش... اییی خسته نشدین احیانا هرکی یچیزی دوس داره خب خوشت نمیاد نبین نگاه کن دلیل نمیشه الکی بد بگی خب اینو گفتم به همه که بفهمن ((: 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ولمون کن گادچیه دیگهتاپیک گذاشته نظرشم بازه، نظر نمیخواس قفل میکرد . اونم من و اسی باشماکه سخنی نیس

😂فقط با حرفت شعور خودتو نشون دادی دوست عزیز و تمام

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

ولمون کن گادچیه دیگهتاپیک گذاشته نظرشم بازه، نظر نمیخواس قفل میکرد . اونم من و اسی باشماکه سخنی نیس

اینا دختر نما نیستن عزیزم اینا کره ای هستن قانون خودشونو دارن((: چرا انقد الکی میگین به بی تی اس همش... اییی خسته نشدین احیانا هرکی یچیزی دوس داره خب خوشت نمیاد نبین نگاه کن دلیل نمیشه الکی بد بگی خب اینو گفتم به همه که بفهمن ((

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

باشه عزیزم شما خودتو ناراحت نکن😅🤗

((: رو عصاب آدم میرن اصلا همش دختر نما فلان فلان همش توهین آرمی ها واقعا عصبی میشن خب خوششون نمیاد دلیل نمیشه هیت بدن خب الان این یعنی نژاد پرستی

اینو به همه میگم خوشت نمیاد نبین خب دلیل نمیشه هیت بدی