2777
2789
عنوان

😢دلتنگم

472 بازدید | 43 پست

دلتنگ یارم گله ای ندارم

دل بیقرارم آشوبه

موج تنهایی با غم جدایی خودشو به قلبم ، میکوبه

تا کی دوری ، دوری و صبوری بغضمو چجوری

طاقت بیــــــارم

رویای یار با چشای بیدار

تا لحظه ی دیدار آروم ندارم

بیا دلم به شوق دیدارت خوشه

هوا کنار تو پر از آرامشه

بیا منو رها کن از این فاصله

که بی تو زنده بودنم بی حاصله

یادت شیرینه که وسط سینه شوق انتظارت

می شیـــنه

میدونم چشمام بالاخره یک روز

ماه شب تارم رو میبینه

کاربری واگذار شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایخدا ااااا

گور بابای یار حوصله داری 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

تمام مصیبتا از دست یار

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😢😢دوسش دارم

عقل نداری 

برا یکی بمیر که برات تب کنه