2777
2789
عنوان

فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه عده لجن میان می‌میترکونند تاپیک روخدا لعنت کنه باعث فقر رو

امشب میخواستم اقای قاضی ببینم کانال تلویزیون رو 2 بود بعد خبر با این زنه که 1و700 طلا به غزه کمک کرده صحبت میکردن کثافت با چه افتخاری تعریف میکرد .تو کشور خودش این هنه محتاج هست بعد

طلا که گرون میشه نیاز به دعا نیست این همه طلا یه دفعه ای از کشور خارج شد

اخه از کم عقلیش حرصم گرفت طلا بره بالا اجناس دیگه هم میره بالا کوچیک شدن سفره میلیون ها ادم بخاطر چند میلیون اومدن رو طلاش🤦🏼

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

امشب میخواستم اقای قاضی ببینم کانال تلویزیون رو 2 بود بعد خبر با این زنه که 1و700 طلا به غزه کمک کرد ...

اون پویایی که بعد میره تو جیب عربا 

عرزشی هام‌عرب پرست شدن

دکتر روح در آینده🤍✨
امشب میخواستم اقای قاضی ببینم کانال تلویزیون رو 2 بود بعد خبر با این زنه که 1و700 طلا به غزه کمک کرد ...

دقیقا تنفر دارم از این آدما 

آخه بگو زن تو اول ی نگا ب مردم کشور خودت کن بعد برو پی ادا درآوردن 

ب جا اینکه هم وطن خودش اولویت باشه ی غریبه اولویت‌شه 

والا چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حرومه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

دقیقا تنفر دارم از این آدما آخه بگو زن تو اول ی نگا ب مردم کشور خودت کن بعد برو پی ادا درآوردن ب جا ...

حالا شوهر طرف جانباز پزشک بود این هنه پول از کجا اومد الله اعلم میگفت این که چیزی نیست من بیشتر از اینا کمک میکنم اخه زنیکه کمتر زر بزن

زن یه جانباز بوده و خونه داره شاغل نیست

این همه طلا رو چرا من و شما عادی نداریم زن جانباز یاید یه تیکه طلاش دو ملیارد باشه