2777
2789

عذاب وجدانته که همراهته

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی الکی یعنی؟ من کار خاصیم نکنم باز این حسو دارم بعضی وقتا

حس کارای قبلته باهات مونده و بازدارنده برای کار های بعدیه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

جالبه 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

چی؟

اینکه هیچ کاری نکنی ولی احساس گناه داشته باشی

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

همیشه

عزیزم خودتو زیاد سرزنش میکنی؟

اگه اینطوره سعی کن اون صدای تو ذهنتو اینجور مواقع متوقف کنی و با خودت مهربون باشی

اگر هم اشتباهی کنیم مهم اینه ازش درس بگیریم و تلاش کنیم بهتر بشیم و رشد کنیم 

همین💚

عزیزم خودتو زیاد سرزنش میکنی؟اگه اینطوره سعی کن اون صدای تو ذهنتو اینجور مواقع متوقف کنی و با خودت م ...

دقیقا من خودمو اذیت میکنم بخاطره افکارم 🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️