2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من یک ماه و یک هفته ست هر روز سردرد دارم و قطع نشده ولی شدتش کم و زیاد شده جاهای مختلف سرمم هستش

دو سه ساعت پیش رفتیم دکتر آزمایش نوشت بعد از چند تا سوال بعد گفت اگه آهنت خیلی پایین نباشه با این مواردی که گفتی احتمال افسردگی وجود داره و باید تحت درمان توسط روان پزشک کودکان قرار بگیری ۱۷ سالمه 

بعد الان سرچ کردم یکی از علائم تومور مغزی افسردگی 

میگم نکنه گفته افسردگی که کپ نکنم و اینا؟

بچه من یک ماه و یک هفته ست هر روز سردرد دارم و قطع نشده ولی شدتش کم و زیاد شده جاهای مختلف سرمم هستش ...

نه بابا اگر قرار باشه اینطوری باشه که الان کلی از مردم باید تومور داشته باشن چون افسرده ان

بعدم دکتر مگه تعارف داره باهات که مشکلتو نگه بهت،اگر تومو بود که نمیگفت بری پیش روانپزشک کودک

فعلا صبر کن تا ازمایشتو بدی ،فکر الکی نکن

نه بابا اگر قرار باشه اینطوری باشه که الان کلی از مردم باید تومور داشته باشن چون افسرده انبعدم دکتر ...

آخه تقریبا همه علائم و دارم 

تو گوگلم زدم نشونش بود 

الانم حدود چهل روزه که سردرد هست 

دکتر گفت اگه تا دو ماه ادامه داشته باشه جای بحث میذاره

اصلا معلوم بود تو تشخیص بین دو تا چیز مونده بود

آخه تقریبا همه علائم و دارم تو گوگلم زدم نشونش بود الانم حدود چهل روزه که سردرد هست دکتر گفت اگه تا ...

گوگل بدترین نتیجه ممکن رو برات میاره،علایم سرماخوردگی هم سرچ کنی اخرش میرسه به سرطانی چیزی

گوگل بدترین نتیجه ممکن رو برات میاره،علایم سرماخوردگی هم سرچ کنی اخرش میرسه به سرطانی چیزی

😂😂😂

اون که اره ولی 

۴۰ روز بدون وقفه و داشتن مابقی علائم و احتمالات دکتر هم تاثیرگذاره 

ربط افسردگی و سردرد و هیچ جوره نمیتونم هضم کنم

😂😂😂اون که اره ولی ۴۰ روز بدون وقفه و داشتن مابقی علائم و احتمالات دکتر هم تاثیرگذاره ربط افسردگی ...

همه چی به هم ربط داره 

همونطور که استرس و اضطراب روی حرکات روده میتونه تاثیر بذاره باعث یبوست یا بیماریای دیگه بشه پس افسردگی هم میتونه باعث سردرد بشه