2777
2789
عنوان

روانشناس خیلییی خوب اصفهااان🌱❤

88 بازدید | 16 پست

میشه اسم و ادرس بدید یه سر برم 

اگه ارزون تر باشه هم بهتر اخه میخام خودم روانشناسی بخونم سوال دارم راجب رشتم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ادرسشو هم بگید لطفا من از کجا میداش کنم اخه

بزارین دقیق بپرسم بگم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بزارین دقیق بپرسم بگم

مرسی ازتون 

فقط روانشناس باشن ن روانپزشک

یه سر برم یه راهنمایی بهم بکنن ک انشالله موفق باشم تو این رشته

لطفا با ادرس بپرسید دوتاشو 

ممنونم از لطفتون

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

مرسی ازتون فقط روانشناس باشن ن روانپزشکیه سر برم یه راهنمایی بهم بکنن ک انشالله موفق باشم تو این رشت ...

در چه زمینه ای مشاوره میخواید فک کنم دیر نوبت بدن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
در چه زمینه ای مشاوره میخواید فک کنم دیر نوبت بدن

خودم میخام روانشناسی بخونم

میخام بپرسم چجوری میتونم موفق بشم 

و ازشون راهنمایی بخام

مشکلی نیس هروقت بدن اوکیه

خودم میخام روانشناسی بخونممیخام بپرسم چجوری میتونم موفق بشم و ازشون راهنمایی بخاممشکلی نیس هروقت بدن ...

آهان خب استاد گلپرور و آقایی استاد تمام هستن فکر نکنم برا مشاوره این مدلی وقت بدن

حالا من بهتون میگم باید تو روانشناسی خودتون آدم با ثبات و تلاش گری باشین فقط به کتابای دانشگاه بسنده نکنید مدام در حال مطالعه و تحقیق باشین روانشناسی علم به روزی سعی کنید حتما تو کارگاههای آموزشی و سمینارای مختلف شرکت کنید اگر منفعل باشید و صرفا برید نمره پاس کنید و تمام موفق نمیشید 

آهان خب استاد گلپرور و آقایی استاد تمام هستن فکر نکنم برا مشاوره این مدلی وقت بدنحالا من بهتون میگم ...

خب همین من واقعا نمیدونم کجاها برم و چیکارا کنم میخام یکی باشه راهنماییم کنه یه مدت ک پیشرفت کنم و دستم بیوفته

آهان خب استاد گلپرور و آقایی استاد تمام هستن فکر نکنم برا مشاوره این مدلی وقت بدنحالا من بهتون میگم ...

میتونید کمکم کنید تو این مورد واقعا نیاز دارم 

میتونید کمکم کنید تو این مورد واقعا نیاز دارم

بپرسید 

منم نیاز به یک روان شناس عالی دارم ،۱سال یک روان شناس وقت و پولمو تلف کرد  فقط اینایی که کارشون تبلیغه ریپلای نکنند من مشکلم افسردگی کمبود اعتماد بنفس تروماهایی که توی خانواده دیدم و خیلی چیزاست 🥺

منم نیاز به یک روان شناس عالی دارم ،۱سال یک روان شناس وقت و پولمو تلف کرد فقط اینایی که کارشون تبلی ...

من هنوز جوجو روانشناسنم 

اما بعد ها اگه دیدم میتونم کمکت کنم رو همین پستت ریپ میزنم و کمکت میکنم😍