2777
2789
عنوان

خاک بر سر من و مادری کردنم

1274 بازدید | 79 پست

دخترم ۷ سالشه فردا ارزشیابی دارن من خیلی بهش سخت گرفتم درسو یاد نمیگرفت خدا لعنتم کنه باردارم هورمونام بهم ریخته عصبانی شدم کتک زدمش هر چند بعدش کلی ازش عذر خواهی کردم ولی الان خابه تو خابه داره هزیون میگه و درساشو تکرار میکنه خیلی بهش فشار اوردم برا ی درس لعنتی یعنی امشب سکته نکنم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم 🥺

دیگه انقدر بهش سخت نگیر 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

😐😐😐😐😐خودت میگی هفت سالشه،،مگه جلسه کنکور بوده لامصب،،حالا اون به کنار،اون بچه توشکمت طفلک چه گناهی داشت؟ببین خودم مادر دوتابچه ۹ و۶ هستم قشنگ درکت میکنم حق میدم بعضی وقتا عصبانی بشی کم بیاری ولی خواهشا بشین با خودت حساب کن ببین واقعا ارزششو داش؟؟؟تهش معلمش میگفت باهاش بیشتر کارکن براجلسه های بعد🤕

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
حق داری خسته بشی الان برو بوسش کن تو خواب بغلش کن واقعا خیلی انرژی میخواد بچه اونم کلاس اولی

بخدا ی ساعت بوسش کردم کلی بغلش کردم ولی الان تو فکرشه که خابشو دید دیدم داره هزیون میگه شوهرم که اینقدر ناراحت شد نزدیک بود گریه کنه

2790
2778
2791
2779
2792