2821
2789
عنوان

من و کنکور

188 بازدید | 10 پست

امروز روز سختی بود هنوز کارنامه رو نفرستادم واسه مشاورم ولی سخت تر از اون این بود که دوباره استرس گرفتم :) نه ناهار خوردم نه شام 😅

از دیشب تا حالا فقط ۴ ساعت خوابیدم :") و خب نمیخوام تکرار بشه اون هفته قبل کنکور 🥺

یا اون روزی که این قدر سرم تو کتاب بود که حواسم نبود وسط خیابونم‌ 😅

خیلی واسم سخته زود بيدار شدن و دیر خوابیدن اما این هفته رو اگه بگذرونم :) 

هر چقدر هم سخت باشه آسون تر از استرس تیره مطمئنم

تا حالا روزی ۷_۸ ساعت می‌خوندم 

واسه من جو نیست زندگیمه

از فردا میرم رو 12 :)

حتی اگه بمیرم که مرگ رو ترجیح میدم به نرسیدن

https://t.me/lmn0p0_0 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس داری؛نه؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

در حد مرگ :)

اینقدر زیاد بود که منم حسش کردم.

منی که ته بیخیالیم.

آروم باش دختر...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

دوست دارم ولی بعضی چیزا فقط با زمان حل میشه :)

میفهمم، موفق باشی  

2824
2823
2791
2779
2792