2777
2789
عنوان

خیلی حالم گرفتس

362 بازدید | 45 پست

نمی‌دونم چه از هیچی این دنیا لذت نمی‌برم هیچی خوشحالم نمیکنه حس میکنم تنها ترین آدم دنیا دلم کل زندگیم رو شکست خوردم میخام خودمو خلاص کنم تو فکرمه شدیدا انگار هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه قبلا هم انجام دادم زیاد ولی نکردم متاسفانه اصلا راستش زنده بودن واسم مهم نیست تا الانمم فقط فکر خودنوادم بودم

حال دل منم اینروزا خوب نیست

کاش بقیه آنقدر رو‌مخمون نرن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم ،.ولی یکم فکر خودت باش ...حرف بزنیم؟

اصلا خودم نمی‌دونم چکه انگار زندگیم تموم شدس انگار هیچی رو ندارم بغض گلوم رو داره خفه میکنم خستم دیگع

اصلا خودم نمی‌دونم چکه انگار زندگیم تموم شدس انگار هیچی رو ندارم بغض گلوم رو داره خفه میکنم خستم دیگ ...

مطمئنم کلی چیزا داری ،فقط باید چشماتو بیشتر باز کنی ...

چی باعث این افکار شده؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من هیچکس نمی‌فهمه چمه

منم دقیقا...

تازه پدرمو از دست دادم خانواده همسرم گیر دادن بیا بریم شمال خوش بگذرونیم...

منم جوابشونو دادم

آدم آنقدر نفهم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...