2777
2789

واژن زن هیچوقت گشاد نمیشه این حرفا زن ستیزانه و به ضرر زنه 

واژن کشسانی داره و فقط دوران بارداری این اتفاق میوفته و برمیگرده 

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

مثل اولش نه ولی کوچیک تر میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واژن زن هیچوقت گشاد نمیشه این حرفا زن ستیزانه و به ضرر زنه واژن کشسانی داره و فقط دوران بارداری این ...

اخه اگه رابطه داشته باشیم که یکم خود آدم میفهمه که گشاد شده

ولی یه مدت که میذره حس میکنم جمع تر میشه

اخه اگه رابطه داشته باشیم که یکم خود آدم میفهمه که گشاد شدهولی یه مدت که میذره حس میکنم جمع تر میشه

اصن گشاد نمیشه خیالت راحت این حسیه که بعد وارد شدن الت مرد و کشسانی بهت دست میده چون کشسانه فک کن دستتو بکنی تو خمیر چطوریه بعد درش بیاری باز میشه مثل قبل

احتمالا تاثیر داره ولی کامل ک قطعا نه

نه عزیزم اتفاقا یه مدتم دکترای زنان شروع کردن راجب این موضوع ویدیو گذاشتن تو اینستا که اینکه واژن زن گشاد بشه کاملا فکر غلط و بر علیه زناس زن ستیزا درش اوردن 

نه عزیزم اتفاقا یه مدتم دکترای زنان شروع کردن راجب این موضوع ویدیو گذاشتن تو اینستا که اینکه واژن زن ...

نه فکرنکنم حتما تاثیر داره مگه میشه مثلا یگ دختر با یک زن یجور باشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

نه فکرنکنم حتما تاثیر داره مگه میشه مثلا یگ دختر با یک زن یجور باشه

عزیزممممممممممم من میگم کلی دکتر متخصص زنان گفتن بعد شما باز حرف قدیمی دخترو زنه که جامعه ایرانی میگه تکرار میکنی

واژن زن هرگز گشاد نمیشه خاصیت کشسانی داره با رابطه کع اصلا مگر زایمان که اونم سر خاصیتی که داره برمیگرده 

عزیزممممممممممم من میگم کلی دکتر متخصص زنان گفتن بعد شما باز حرف قدیمی دخترو زنه که جامعه ایرانی میگ ...

خب باشه 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز