2777
2789
عنوان

برنج نیم دانه

233 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من وقتی برنج رو پاک میکردم متوجه شدم یه چیزایی مثل ارد به رنگ کرم تو برنج هست ، برنج رو نصشو مصرف کردیم امروز متوجه اینا شدم دیگه گذاشتمش کنار ،به نظرتون  سبوس برنجه یا قرصی چیزی بوده توش پودر شده خیلی میترسم 

برنج پودر شده بوده شاید. 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون لاشه برنجه معلومه چون خورد شده پودر برنجش هم توشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
برنجو قبل از مصرف توی هوای آزاد از صافی ریز رد کن برنجم خیلی تمیز بشور بالاخره این موردو باید دقت کن ...

هفت یاهشت بار میشورم هرسری ،قبلا سه با  می شستم اماالان انقد میشورم برنجا خرد میشن اما باز دلم اروم نمیگیره