ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند. هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه
عوارض نداره؟ راستش منم دوست دارم ولی میترسم عوارض داشته باشه
تا اونجایی که شنیدم عوارضی نداره.من که چندین بار دکلره کردم خیلی اشتباه کردم حالا چاره ای جز کراتینه ندارم
عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند. هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه
ماسک احیا یانسی بزن انقد قویه که خود کارخونش میگه فقط کسایی استفاده کنن که موهاشون خیلی سوخته و اینکه این افراد هم در طول هفته بیشتر از دوبار نباید بزنن چون ریزش میاره
لاین احیا یانسی خیلی خوبه
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار
من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد
اندکی صبر سحر نزدیک است
فقط خدا
البته چند روز خوب بود ولی دوباره موهام برگشت به حالت اول
آخه کراتینه کردن خیلیم راحت نیست تا یه هفته نباید حالتش بدی و بشوریش بعدم چندین جلسه دیگه باید بری
اول موهاتو تاجایی کخ سوخته کوتاه کن.بعد یه رنگ موی خوب معرفی میکنم خودم مشکیسو گذاشتم که دیگه زحمت رنگ کردن نداشته باشم اینبریا گیاهی و ایتالیایه و خیلی خوبه.از حموم میای بیرون روغن نارگیل و زیتون بزن به موهاتو بعد سشوار بکش.
هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖