چیع مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 عنوان بنظرون هنر یا انسانی از الان شروع کنه | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 27 پست خواهرم هدفش فقط رتبه خوبه یعنی می خواد با رتبش تو موسسه ها کار کنه ولی معدل ترمیم نزنه من گفتم هنر چون معدل زیاد تاثیر نداره نظر شما هنر یا انسانی هست اینم بگم زشتش تجربی بوده ولی استعدادش تو حفظی مفهومی هس تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 1403/08/04 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوکیا۰۰ عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13985 پس یا درستو حسابی نخوندید یا مزاح میکنید که چیزی نداره رتبم ۱۵۰۰ بود دوست عزیز
پریشآن؛ عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 رتبم ۱۵۰۰ بود دوست عزیز خب قطعا ضریب هوشی شما بالاعه دوست عزیز.انسانی برای ایشون ریسکه
نوکیا۰۰ عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13985 خب قطعا ضریب هوشی شما بالاعه دوست عزیز.انسانی برای ایشون ریسکه نمیدونم اما واقعا بجز فلسفه و ادبیات تخصصی چیز سختی ندارهتاریخ و جغرافیا و جامعه هم خوندنه دیگه ریاضی هم باید تمرین کرد اقتصادم که چیز عجیبی نداره
پریشآن؛ عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 نمیدونم اما واقعا بجز فلسفه و ادبیات تخصصی چیز سختی ندارهتاریخ و جغرافیا و جامعه هم خوندنه دیگه ریاض ... عرض کردم که برای شما راحته این کتابا🫠😂مسلما برای کسی که تحربی خوندنه میتونه مشکل ساز باشه
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 نه ۱۴۰۰ و ۴۰۱ مرسی تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 رتبم ۱۵۰۰ بود دوست عزیز بنظرت از الان شروع کنه میشه رتبه برتر انسانی شد یا هنر ؟چون رتبش فقط مهمه برای کار تو موسسه من خودم سه سال خودندم شدم دورقمی تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 عرض کردم که برای شما راحته این کتابا🫠😂مسلما برای کسی که تحربی خوندنه میتونه مشکل ساز باشه چه رشته ای هستین؟ تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 انسانی بنظرت تو یک سال هنر جمع میشه یا انسانی ؟؟؟هدفش فقط رتبه خوبه رشته نمی خواد انتخاب کنه تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
پریشآن؛ عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 بنظرت تو یک سال هنر جمع میشه یا انسانی ؟؟؟هدفش فقط رتبه خوبه رشته نمی خواد انتخاب کنه راجب هنر حقیقتش اطلاع ندارم، اما هندل کردن درسای ۳ پایه انسانی با تاثیر معدل کار سختیه یکم
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 راجب هنر حقیقتش اطلاع ندارم، اما هندل کردن درسای ۳ پایه انسانی با تاثیر معدل کار سختیه یکم مرسی عشقم تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
نوکیا۰۰ عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13985 بنظرت از الان شروع کنه میشه رتبه برتر انسانی شد یا هنر ؟چون رتبش فقط مهمه برای کار تو موسسه من خودم ... اخه کار تو موسسات حقوق خییلی زیادی ندارهبله اگه خیلی خوب بخونید میشه
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 اخه کار تو موسسات حقوق خییلی زیادی ندارهبله اگه خیلی خوب بخونید میشه مرسی عزیزم خکاهرمه تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶