2777
2789
عنوان

تا حالا تردید داشتید برای ازدواج😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شک نمیتونم اینجوری ریسک کنم و جلو برم، بعد وقتی م مردد م انقدم اذیت میشم و فکر و خیال میکنم، ف ...

سال ۹۴ بود خودمو ازبین بردم الان میبینم چقدر اشتباه بوده افکارم

اگر فقط شکه ک ادامه بده اگر شک داری بعضی رفتاراشو هیچ جوره از نظرت قابل قبول نیست یا اگر زنگ نزنه یا ...

آره راستش دلتنگی به اون صورت توی من شکل نمیگیره

اینم بخاطر اینه که خیلی ازش مطمئنم و قبولش دارم

شاید واسه همینه من زیاد روش حساس نیستم

ظاهر برات مهمه؟

اره اما نه در حدی که خیلی جذاب باشه و دخترا بریزن دورش و یا بخاطر ظاهرش کمال گرا باشه.

در حدی که به دلم بشینه و نرمال.

و یه چیزی هم که هست اینه که استایل شون مهم نیست.

چون همه آقایون که دیدم در اقوام بعد از ازدواج استایل شون تغییر کرده.. و آقایون هم خیلی به این جزئیات دقت نمیکنن.

استایل رو میشه تغییر داد اما ذات و اخلاق رو نه.

و اره ظاهر مهمه اما اخلاق و وضع مالی برام در اولویته

حتما تایپ شخصیتی طرفت رو بشناس.

شک هم ازین بابت گاهی پیش میاد که ( بد روزگاریه، آدما تغییر میکنن، دچار بحران میشن و.... 

منم واسه ازدواج خیلی درگیری فکری داشتم. اول خودت و نیاز ها و معیار ها و ارزش هات رو بشناش تا بدونی در طلب چجور و چه مدل آدمی هستی (خودشناسی)

آخه مسئله اینجاست اون منو خیلیییی دوست دارهمن واقعا میترسم دلشو بشکنم🥲از طرفیم میترسم خودم بعدا پشی ...

بخاطرترس از دل شکستن و فلان زندگیتو نابود نکن.  بحث یه عمر زندگیه.  اگه پسرا باشن خیلی راحت ول میکنن میرن.  برای اونم نگران نباش بلاخره پسره و راحت میره یکی دیگه رو پیدا میکنه.  دختر نیست که بشینه بیان سراغش.

بشین خوب فکراتو بکن و با مادرت مشورت کن ببین از نظر سطح خانواده ها و فرهنگ و عقاید تفاهم دارید یا نه.   اخلاق و رفتارش باب میلت هست یا نه.  کار ثابت داره و میتونه یه زندگی رو بچرخونه یا نه.   اهل رفیق بازی هست یا اهل خانواده.  اهل دود و دم و الکل هست یا نه.  همه اینا برات مهم باشه

اره اما نه در حدی که خیلی جذاب باشه و دخترا بریزن دورش و یا بخاطر ظاهرش کمال گرا باشه.در حدی که به د ...

ازدواج اینجوری نیس همه این حرفام میزنیم ولی بعضی چیزام دلیِ، طرف میاد مطابق معیارمون ولی به دلمون نمیشینه، یا طرف فرق داره ولی برامون جذابه... 

خلاصه همه چی م ملاک و معیار نیس، خصوصا وقتی موقعیت ازدواج جدی میشه 

اره اما نه در حدی که خیلی جذاب باشه و دخترا بریزن دورش و یا بخاطر ظاهرش کمال گرا باشه.در حدی که به د ...

خیلی ممنون از توضیحاتت✨

من در حال حاضر فقط روی ظاهرش شک دارم

کاری به تیپ و استایل ندارم 

واقعا میشه تغییرش داد

ولی ظاهرشو نمیدونم

حس میکنم به هم نمیایم