2777
2789
عنوان

تا حالا تردید داشتید برای ازدواج😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 83 پست
منم تقریبا اینجوری م که واقعا حس بدیِ و شاید ی هشدار خدا خودش رحم کنه و کمک کنه، چون من 29 سالمه و ج ...

من همش منتظرم یکی باشه که علاقم بهش جوری باشه

نتونم یه دقیقه ام ازش جدا بشم

یا اگه یک ساعت ازش بیخبر باشم حالم بد بشه

هم خودمو اینطوری تصور میکردم

ولی الان اصلا اینطوری نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش منتظرم یکی باشه که علاقم بهش جوری باشهنتونم یه دقیقه ام ازش جدا بشمیا اگه یک ساعت ازش بیخبر ب ...

دقیقا منم با تصورات م متفاوته و احساسی و فانتزی و دلم عشق و عاشقی و حال خوب میخواد بیشتر تا ازدواج و اینکه افسرده م هستم، بی تاثیر نیس

از همه نظر عالیهدانشجوی پزشکیهباهم همکلاس هستیمکاملا یه پسر عادیه و خیلی متعهدهمنتهی من خودم تردید د ...

اگه عالیه پس منتظر بعدی نباش چون ممکنه نفر بعد در کار نباشه یا به خوبی این نباشه.

من خودم حتی موقعی که تو سفره عقد نشسته بودم تردید داشتم و میترسیدم نکنه اشتباه کردم ولی الان هزار بار راضیم از انتخابم.    تردید ها و ترس ها طبیعیه. اگه با عقل و منطق انتخاب کنی پشیمون نمیشی.   عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن