نزدیک یک هفته ای میشه تبخال زدم همه کار کردم رفتم دارم خونه پماد گرفتم الکل زدم و یخ هم گذاشتم روش ولی نمیره که نمیره موندم چیکار کنم اگه کسی درمانی داره بگه
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
سلام.قدیم اینکار را انجام می دادند که : قاشق آلمینیومی( قاشق روحی) را دوالی سه ساعت می گذاشتند داخل جایخی یخچال (حالا شده فریزر) بعد از بیرون آوردن از جایخی ،قاشق را روی تبخال قرار میدادند ونگه می داشتند تا زمانی که قاشق هم دمای بدن بشود. ودر طول یک روز چند بار این کار را انجام میدادند.شنیده بودم که تبخال نوعی ویروس است که اکسید آلومینیوم آن را از بین میبرد. درضمن اگر نتیجه نگرفتید باید آزمایشهایی که پزشک برای تشخیص سیستم ایمنی بدنتان تعیین میکند را انجام دهید.ازجمله میزان پایین بودن پلاکتهای خون .این ویروس در کسانی که سیستم ایمنی بدنشان دچار مشکل شده باشد خیلی زود ایجاد تبخال میکند. ولی در کل مشکل نگرانکنندهای نیست.ا لتماس دعا.