m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 عنوان لک و پیس 56 بازدید | 15 پست بیماریش چجوریه حتما پیسرفت میکنه یا نه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1403/08/04 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 تو هرکسی فرق میکنهواسه یکی سریع پیشرفت میکنهواسه یکی ثابت میمونهدر کل ظاهر پوست بهم میریزه خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 تو هرکسی فرق میکنهواسه یکی سریع پیشرفت میکنهواسه یکی ثابت میمونهدر کل ظاهر پوست بهم میریزه میدونم پس اینطوری نیست که حتما پیشروی کنه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 میدونم پس اینطوری نیست که حتما پیشروی کنه نهیکی از دوستام روی چونش لک شده بودالان بعد از بیست و چند سال ثابت موندهولی واسه خودم کلا شاید ده درصدم پیشرفت نکرده خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 نهیکی از دوستام روی چونش لک شده بودالان بعد از بیست و چند سال ثابت موندهولی واسه خودم کلا شاید ده در ... اخه من لیزر رفتم میگن واسش بده بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 اخه من لیزر رفتم میگن واسش بده راجع به لیزر چیزی نمیدونمچند وقته مبتلا شدی و چند درصدی؟ خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 راجع به لیزر چیزی نمیدونمچند وقته مبتلا شدی و چند درصدی؟ از بچگی کمه زیاد نیست اما نباید میرفتم لیزر چون باعث تشدیدش میشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 از بچگی کمه زیاد نیست اما نباید میرفتم لیزر چون باعث تشدیدش میشه اگه کمه دستکاریش نکن چون داروها باعث پیشرفت لکای من شدنمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی درمان نداره متاسفانهسردیو از غذاهات حذف کناگه روی صورتتم داری پماد الیدل جواب میده ولی تو شب باید بزنی خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 اگه کمه دستکاریش نکن چون داروها باعث پیشرفت لکای من شدنمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی درمان نداره متاسف ... نه رو صورتم نیست پاهامه و دستام یکم خیلی کمهاره بچگی رفتم دکتر هیچ اتفاقی خاصی نیوفتاد با داروهاشون بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 نه رو صورتم نیست پاهامه و دستام یکم خیلی کمهاره بچگی رفتم دکتر هیچ اتفاقی خاصی نیوفتاد با داروهاشون درسته من ک ناامید شدم چند ساله مونوبنزن میزنم حداقل لکا به چشم نیان خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 درسته من ک ناامید شدم چند ساله مونوبنزن میزنم حداقل لکا به چشم نیان چند سالته بنظر من قشنگن بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 چند سالته بنظر من قشنگن ۳۰ سالمهخب نگاه آدما اذیتم میکرد خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 ۳۰ سالمهخب نگاه آدما اذیتم میکرد اخی🫠من خوشم میاد اما از بیماریش خیلی بیماری جالبیه یعنی حس میکنم قدرت خدا توش نمایش داده میشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 اخی🫠من خوشم میاد اما از بیماریش خیلی بیماری جالبیه یعنی حس میکنم قدرت خدا توش نمایش داده میشه بلهنمیدونم چه حکمتیهولی من افسرده بودم به خاطر این موضوعالان ک مشخص نیستن خیلی حالم بهترهخوبه ک شما باهاش کنار اومدی خدایا به دلم آرامش بده
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17356 بلهنمیدونم چه حکمتیهولی من افسرده بودم به خاطر این موضوعالان ک مشخص نیستن خیلی حالم بهترهخوبه ک شما ... خداراشکر سعی کن رو خودت کار کنی حس بدتو از بین ببری بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️