2777
2789

بچها من میخواستم واسش ساعت بگیرم 

امروز تلفنی حرف میزدیم دیگه خیلی کنجکاوی کرد گفت حس میکنم میخوای برام ساعت بگیری😂من اولش بهش گفتم نه ولی بعدش با خودم گفتم تا بهش بگم که به سلیقه خودش بخرم چون همش استرس داشتم اونی ک خودم میخرم مطابق سلیقش نباشه چون زیاد تو انتخاب ساعت اینا وارد نیستم

دیگه بهش گفتم آره و اینا .. قرار شد خودش تو سایت انتخاب کنه من واسش ۴ تومن بریزم اگرم دیگه کم بود خودشم یچیزی بذاره روش سفارش بده 

کار خوبی کردم بنظرتون🥹

🤎🧸

اره ولی کاش پولو براش واریز ننیکردی

اون انتخاب میکرد

تو میخریدی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی کاش پولو براش واریز ننیکردیاون انتخاب میکردتو میخریدی

آخه گفتم شاید یچیز گرون تر بخواد سفارش بده

چون خودش قصد داشت ساعت سفارش بده انگار به همین زودیا

🤎🧸

آخه گفتم شاید یچیز گرون تر بخواد سفارش بدهچون خودش قصد داشت ساعت سفارش بده انگار به همین زودیا

خب بخره برا خودش

تو کادو خودته مگ‌باید یه سلیفه حتما اون باه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هرچقدرم سلیقش نباشه اسمش کادوعه

دندون اسب پیشکشی رو نمی شمارن که

اعتماد به نفس داشته باش سری بعد خودت براش یه چیزی بخر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱