2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا به نظر من نفرین کسی کس دیگه رو نمیگیره. چون خدا بیکار نیست بشینه به حرف مردم بقیه رو بزنه به زمین گرم.

موضوع اینه که زندگی ترکیبی از اتفاقات خوب و بده. بعد ما اینا رو به هم مرتبط میکنیم گاهی.

مثلا یارو چه به من بدی کنه چه‌ نکنه ممکنه سرطان بگیره. بعد من که بهم بدی شده میام اینو ربط میدم به خودم میگم عه دیدی آه من گرفت.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من اصلا ب نفرین اعتقاد ندارم. سرنوشت ادما خیلی پیچیدست هر ادمی ممکنه دچار پستی بلندی هایی بشه تو زندگیش تو اون پستی ها و بیماری هاو بدبختیا نباید فکر کنیم نفرین کسی گرفته یا آه کسی پشت طرف بوده... بنظرم اینا حرفای بیخودیه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
اصولا به نظر من نفرین کسی کس دیگه رو نمیگیره. چون خدا بیکار نیست بشینه به حرف مردم بقیه رو بزنه به ز ...

یکیوباچشات ببینی زندگیتوخراب کرده 

نمیزاره خوشی ببینی 

باید اون ادومونفرینیش کردخداازش نگذره

یکیوباچشات ببینی زندگیتوخراب کرده نمیزاره خوشی ببینی باید اون ادومونفرینیش کردخداازش نگذره

خب فایده‌ای نداره.

زندگی که به حرف شما نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من اصلا ب نفرین اعتقاد ندارم. سرنوشت ادما خیلی پیچیدست هر ادمی ممکنه دچار پستی بلندی هایی بشه تو زند ...

آدمای بدهستن همه جوره بدبختت کنن 

نزارین آرامش داشته باشیم ب خاسته هام برسیم بایداونوادمونفرینش کنیم

اصولا به نظر من نفرین کسی کس دیگه رو نمیگیره. چون خدا بیکار نیست بشینه به حرف مردم بقیه رو بزنه به ز ...

یه بار یه نفر از نزدیکام سر سه تا موضوع کاملا متفاوت بدجور منو سوزوند قلبم آتیش گرفته بود اومدم خونم خیییییییلی ناراحت بودم دوسه روز بعد خودمو آروم کردم گفتم دنیاست دیگه ولش کن چندروز بعد دوباره دیدمش دقیییییییقا همون حرفایی که من زده بود سر سه تا موضوع مختلف بهش زده بودن آی دلم خنک شد😌

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
آدمای بدهستن همه جوره بدبختت کنن نزارین آرامش داشته باشیم ب خاسته هام برسیم بایداونوادمونفرینش کنیم

من نمیگم نفرین نکن خب تو اعتقاد داری انجام بده. ولی عمر خودتو صرف این نکن که حتما نفرینت نتیجه بده و تو ببینی.

چون بعضی وقتا طرف خوشبخت تر میشه و تو فکر میکنی ادم بده ی داستان نکنه تو باشی. زیاد فکر کردن راجب این مسائل قلبتو سیاه میکنه. وگرنه نتیجه ای نمیده ک باب میلت باشه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱