2777
2789
عنوان

بیاین خیااانت

233 بازدید | 13 پست

دیروز کلینیکمون مراجع داشتیم زوج بودن خانم قد بلند شیک خوشگل پولدااار یعنی خانواده اش به شدت پولدار آقا قد کوتاه کاملا کچل زشت به شدت و اعتیاد به مواد و الکل داشت و سابقه ۴ بار خیانت که یک بارش رو خانم رفته بوده خونه اونارو لخت تو خونه دیده بود قبل از این که بیاد کلینیک خواهر این آقا که پیش من برای مشاوره اومده بود گفت عروسمون ماهه مقصر داداش منه تروخدا بهش مشاوره بده هر چی به صلاحشونه اگر جدایی به صلاحه عیبی نداره چون داداشم آدم نیست 

از دیروز اعصابم ریخته بهم هر چیم زوج میان همش موضوع خیانته 

لطفا کمکش کن طلاق بگیره

ب پای چیه اون مرد مونده دقبقا

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه کابوس تمام دختران این سرزمینه . کچل و کوتاه و گرد و قلمبه ی معتاد الکیه خائن با نون اضافه و نوشابه . اون قد بلنده پولداره با کلاسه شیک بی عقل باید بره پیش فوق دکترای احمق شناسی . چرا با اون دایره ازدواج کرده ؟ 

تازه آقا بچه دار هم نمیشه چند بار ای وی اف کردن نشده

وااا

این خانوم چرا ب پاش مونده بااین شرایط؟؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

میگفت تا پای طلاق میرم هی التماس میکنه خر میشم انگار دوستش داره فقط نمیدونم دقیقا چیه اینو دوست داره

خانمه لیاقتش همینه ، مغز نداره راحته به خدا 

همه چی که قیافه نیست، خانمه خودش عقلش کار نمیکنه این از همه چی بدتره

دختره ۱۷ سالش بوده با این ازدواج کرده بوده

تا ۳ نشه بازی نشه . این که شده ۴ بار ‌. خواهر اون قلمبه ی کچل خوب داداش خودشو میشناخته که گفته حتی اگر طلاق لازم بود بگو جدا بشه . فطرت آدم میگه اینها باید جدا شن . حالا نمیدونم علم چی میگه .