2777
2789
عنوان

دهم مدرسه نرم

441 بازدید | 21 پست

پشیمون میشم؟

پشتیبان میگیرم قلم چیم ثبت نام میکنم

میرم مدرسه انقدر عصابم خورد میشه هیچی نمیتونم بخونم تو کلاسم همه حواسم پرته میام خونه باید همع رو دوباره فیلم آموزشی ببینم

رشتت چیه؟ 

منم دهم تجربی اگ

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی فیلم میبینی برا چی بری اگه میزارن بمونی تو خونه نرو 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نهایی داری بچهبرو

واقعا فک میکنی تو مدرسه جوری تدریس میکنن که نهایی نمره خوب بیاریم؟؟؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نهایی داری بچهبرو

خب نهایی چه ربطی به مدرسه داره

خودم سوال تشریحی دانلود میکنم 

معلماهم همه آنلاین میگیرم 

حضوریم رفع اشکال میرم دیگه🥲😂

این جوری برات بگم انقدر از جو مدرسه متنفرم که به فکر خودکشی افتاده بودم

اره باید بری .ما دوازدهمم بازم ۴ روز هفته میریمبهمن کلا تعطیل میکنن برامون

باید برم که نه اونو شنیدم میشه یه کاری کرد که نرم

میگم خودم پشیمون نمیشم نرم؟ 

نه 

ولی کاری ام نمیکنن نمره بد بیارین

من خودم تا دوازدهم میرفتم نمره هام خوب شد

عادی میرفتم 

تو هم توهم

بچه ها درس نمیخوندن

ولی مهم خودتی

دهم یازدهم برو

نهایت دوازدهم نرو

من تیزهوشان درس میخونم معلمامون جز معلمای تاپ شهرن ولی خودم از جو مدرسه حالم بد میشه برای همین میگم حضوری نرم

اگه مدرستون سر غیبت و اینا حساس نیست نری خیلیییی بهتره اصلا جو مدرسه یجوریه خیلی خسته میکنه ادمو دبیرا هم که یکی از اون یکی بدتر خونه هم راحتی هم بیشتر به کارات میرسی مدرسه همش وقتت میره

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨