2777
2789
عنوان

عکس📸

289 بازدید | 22 پست

سلام‌خانوما 

این یخچال برا آشنامونه توعقد جدا شده قیمتش توبازار ۷۰تومنه این ۴۰میده تو برقم‌نخورده همم از کیفیتش تعریف میکنن ولی بنظر من چندتا ایراد داره ۱ فضاش کمه ۲ آبسردکن نداره ۳بار نداره ۴من ۲۰فوت دوس دارم این۱۵ فوته 

حالا شما باشید یه یخچال ایرانی ۵۰ ۶۰ میلیونی میخرید ک ۲۰فوت باشه و آبسردکنو بار داشته باشه ک خب جنس ایرانیه دیگه 

یا همینو میخرید؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخرش اونایی که گفتی مگه واجبه داشته باشه؟مهم اینه خارجیهههه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

اگه این خارجیه همین رو میخرم

خارجیه ولی نه درحد سامسونگو اینا کره ای مونتاژ چینه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اگ پول نداشته باشم اره همینو برمیدارم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اگ پول نداشته باشم اره همینو برمیدارم

پول دارم 

بخرش اونایی که گفتی مگه واجبه داشته باشه؟مهم اینه خارجیهههه

ما زیاد آب میخریم یخچال الانم ازبس درشو برا آب برداشتن باز کردیم خراب شده

موتورش خارجی باشه باقی مهم نیست

خارجیه کره ای مونتاژ چین