2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرتم

1228 بازدید | 48 پست

دارم از شوهرم طلاق میگیرم اون رفته خونه گرفته اثاث گرفته برا من عدم تمکین بگیره منم یه مدت رفتم تمکین کردم که موفق نشه تا موقعی که تکلیف مهریم روشن بشه..دادگاه مهریه که به نفع من شد من دیگه نرفتم ..توی اون مدت توی گوشیش میدیدم با پسرعموش در مورد رابطه جنسیش با من حرف میزنه اون میگفت فلان کارا رو باهاش بکن خیلی حال میده اینم میگفت باشه و .....

من یواشکی اینستاشو توی گوشیم زدم و‌دیدم با عروس خالش چت میکنه اون پشت سرم بد میگفت و اصرار داشت دیکه آشتی نکنیم شوهرمم تند تند از رابطمون میگفت .:میگفتم چن بار بهش نزدیک شدم پسم نزد فک کردم میخواد زندگی کنه ولی دیکه نیومد ..اونم میگفت مراقب باش باردار نشه اینم داشت براش توضیح میداد میگفت نه مراقبم ولی فلان کارا رو باهاش کردم و ...خلاصه داشت با جزییات برا اینم توضیح میداد 

بماند ک منم ابروی جفتشونو بردم و پیاما رو گذاشتم کف دست شوهره 

فاز شوهرم چیه؟ تا حالا همچین چیزی دیده بودین؟

جدی میگی؟

پشمام چقدر مردا بی غیرت و عوضی شدن

همون بهتر ک از این عوضی داری جدا میشی😐💔

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاره خوبی کردی ابروشونو بردی 

چقدر عوضی و بی غیرت اصلا حالم بد شد باورم نمیشه یه همچین موجوداتی وجود داشته باشه

این صد در صد مشکل دارهههه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

والا فاز خودتو نفهمیدم😐مهریه کلا به زن تعلق میگیره اون نفقه است

نمیخواستم برام عدم تمکین بگیره 

از یه طرف گفتم شاید مهریه مشخص بشه بیاد توافق و‌ دیکه نیازی به تمکین نباشه 

محض احتیاط گفتم فعلا تمکین کنم

کاره خوبی کردی ابروشونو بردی چقدر عوضی و بی غیرت اصلا حالم بد شد باورم نمیشه یه همچین موجوداتی وجود ...

اصلا گردن نمیگیره 

اون شب گفتم میرم لو میدمت به همه فامیلات بفهمن چه هرزه ای هستی با خونسردی تمام میگه بگوووووووو مهم نیس