2777
2789

راستی منم مادرشوهرم داره  حیف مادرشوهره وگرنه ازش برات میپرسیدم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اگه مث من همه پسرايي كه به پستتون ميخورن سيريشه نصب نكنين بهتره  بيا ايمو ببينمت  ...

وای منم از اینجور مزاحمتا خوشم نمیاد 

این دوست منم میگه بیا اونجا ببینمت حرف بزنیم 😩 میگم خوب مایه اش یه بلیطه بگیر با پرواز بیا ببین دیگه😅😅 

عزیزم یعنی مخاطبا فقط میبینن یا هر کی میشه مثه چیزای دیگس

کاربری واگذار شده
وای منم از اینجور مزاحمتا خوشم نمیاد  این دوست منم میگه بیا اونجا ببینمت حرف بزنیم 😩 میگم خوب ...

هر کی که تو لیست مخاطبت باشه و ایمو نصب کرده باشه متوجه میشه شما هم عضو شدی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
وای منم از اینجور مزاحمتا خوشم نمیاد  این دوست منم میگه بیا اونجا ببینمت حرف بزنیم 😩 میگم خوب ...

نه مخاطبات براي شما مياد واونايي كه شماره تو رو دارن ميبينت ..من يه سال پيش برنامه رو حذف كردم واي اكانتم هنوز هست اونروز با يكي حرف ميزنم ميگه بيا ايمو اه انقد بدم مياد خو من نميخام ببينمت 😒😒😒😒

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
اهان پس نکنم بهتره🙈

میتونی صوتی هم باهاش زنگ بزنی

من مامانم به خواهر برادرش با ایمو میزنگه

وگرنه که پول تلفن خدا تومن میومد:)))))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

دورين از هم ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
نه مخاطبات براي شما مياد واونايي كه شماره تو رو دارن ميبينت ..من يه سال پيش برنامه رو حذف كردم واي ا ...

😂😂😂👋همینو بگو حالا واسه من عکس دیده باز میگه بیا تصویری😩

کاربری واگذار شده