2777
2789
عنوان

بیبی بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
آخه واسه من نامنظم بود از اول واسه همین دیگه اهمیتی برام نداره چن ساله منفی میشه حوصلم نمی‌کشه بزنم

نمیدونم چی بگم هرجوری میدونی درسته ترشح داری ؟ میخوای یه چند روز دیگ صبر کن بعد بزن ایشالا مثبت میشه به امید خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم هرجوری میدونی درسته ترشح داری ؟ میخوای یه چند روز دیگ صبر کن بعد بزن ایشالا مثبت میشه ...

نه ندارم فردا بزنم اگه منفی شد یعنی بازم برم آزمایش؟

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
سوزشم داشتی با سرگیجه

سرگیجه نداشتم 

ولی سوزش داشتم چونکه قبل پریود همیشه همینجوری میشدم حس میکردم میخوام پریود بشم بعدش نمیتونستم اصلا یه دقیقه خودمو نگه دارم باید فوری دستشویی میرفتم 

دل‌درد و کمردرد درد خفیف داشتم هر از گاهی دو روز هم نوک سینه م حساس شده بود یکم درد داشت بعدش اون هم رفع شد ولی درد سینه ثابت موند .

بازم عجله نکن زود نرو برای آزمایش بعد بیبی میری آزمایش میدی زوده الان

نه ندارم فردا بزنم اگه منفی شد یعنی بازم برم آزمایش؟

بزن ولی اگه منفی شد نا امید نشو ازمایشو نمیدونم عزیزم هرجور میدونی یه چیزی،میترسم بهت بگم بازم خودت پرس و جو کن خب سر خود نخور لطفا  تخم هویج بگیر تخم هویج دم کردنی خوراکی خب موقعی که پریودی از روز اول پریودی صبح ناشتا دوتا قاشق بریز تو قوری دم کن بخور از روز اول تا آخر پریودی خیلی تخمک ها رو فعال میکنه فقط خوردن زیادش آدمو مسموم میکنه یه لیوان بیشتر نباید بخوری بازم پرس و جو کن 

سرگیجه نداشتم ولی سوزش داشتم چونکه قبل پریود همیشه همینجوری میشدم حس میکردم میخوام پریود بشم بعدش نم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 😘

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
بزن ولی اگه منفی شد نا امید نشو ازمایشو نمیدونم عزیزم هرجور میدونی یه چیزی،میترسم بهت بگم بازم خودت ...

باشه حتما پرس و جو میکنم ممنون که گفتی عزیزم🥰

من دنبالچه م هم درد داشت چندین روز سر درد و سر گیجه هم میتونه از علائم اولیه باشه

یعنی میشه مثبت بشه همسرم بچه دوست داره میخوام خوشحالش کنم 😍